Fotó kiválogató

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Feleségem fotózással foglalkozik és minden egyes fotózás után egy új találkát kell szervezni a megrendelővel, amikor kiválogatja a fotókat, melyiket szeretné retusáltatni.
Létezik valami olyan plugin, ahová feltöltöm a képeket és a megrendelő ott meg tudja nézni/ ki tudja választani a neki tetsző képeket?

Köszönöm előre is, ha segít valaki! :slight_smile:

Valószínűleg nem igazán lesz erre kész plugin. A wp-ben a képeket kicsit másként tárolja.
Tehát ez egyedi fejlesztés lesz. Ha nem szeretnél rá embert keresni, akkor leírom, hogyan is kellene megoldani. Kellene csinálni egy formot, amit a felhasználó csak belépés után ér el, és gondolom nem akarod egy form pluginba egyesével berakni a képeket, tehát egy mappából kellene kiolvasni, így pl ftp-vel egyszerre feltölthető mind. A képek elé rakj egy checkboxot, amit trigerrel a kép kat is, és máris kész. Tehát nem bonyolult (de azért macera), ha tudsz programozni. Ha nem írj rám a szalaialex2@gmail.com email címre, és kitalálunk rá valamit, vagy akár egy teljes weboldalt összedobok nektek, ami tudja ezt is :smiley:

Kedves Alex!
Köszönöm a válaszod, de közben kaptam privát üzenetben is egy megoldást. Van kész plugin hozzá, a neve Picu. Ez pontosan azt tudja, ami nekem kell. Feltöltöm a képeket, majd emailben kiküldöm az elérést a megrendelőnek. Ő meg tudja nézni őket és jelölni tudja, hogy melyikre tart igényt. Mikor végzett, akkor nekem az admin felületen látszódik, hogy melyik képeket választotta ki.
Ezzel utána a kész képeket is meg tudom vele osztani. (Ugyan ez a része már pro verziós)

1 kedvelés