Fórum

Helló.

Szeretnék egy fórumot és jó lenne, ha adnátok pár tippet, hogy melyiket válasszam.

És pár oktató jellegű telepítési információnak is nagyon örülnék. Sziasztok

Richárd

Ha keresgélsz picit ezen a fórumon, rögtön találni is fogsz párat.

Attól függően, hogy milyen igényeid vannak, és akarsz-e fizetni érte, elég sok választás van.

Ha már wp, akkor bbPress egy lehetőség, vagy Simple Press, vagy phpBB, és még lehetne sorolni.

De, mint mondottam fogalmazd meg kicsit pontosabban, hogy mik az igényeid, elvárásaid, mert így nehéz tanácsod adni.

Szia.

Nos le szedtem a bbPress-t és érdekelne a telepítése. Látom ebben is, mint WP-ben található config-sample.php file. Gondolom itt is a megfelelő kapcsolódási adatok megadása után, config.php-ra át nevezve fel kell tolnom a tárhelyemre.Vagy nem? Csak tippelek. És új adatbázis kell neki gondolom…?

Nos… szerintem ITT minden kérdésedre van válasz :slight_smile:

Igen igen. Kedves András le vezette az integráció mentetét csak az első pontnál valami html beágyazás lehet(gondolom én) és azt írja, hogy a kiszolgáló nem található"

Szerintem oda írj, ha ezzel kapcsolatos problémád van. Egyrészt én nem használom, meg nem is nagyon értek hozzá, másrészt az a téma direkt a bbPress-nek van létrehozva.

Véleményem szerint itt a Fórumon elég sokszor foglalkozunk, foglalkoztunk fórum csatolása kérdéssel.

Semmi értelme itt, a bővítménykeresőben, egy újabb topicnak erről.

Richardtechno!

Kicsit nézz körül a fórumon, mielőtt rákérdezel arra, amit már régen megválaszoltak. Ezzel ezt a témát itt le is zárom.