Fórum Plugin

Sziasztok! olyan fórum script vagy plugin van a WP hez, hogy mondjuk a slidebar (oldalsáv) ba kiírja, hogy mi volt az utolsó komment ? válaszotokat előre is köszönöm!

Nézd meg ezt:

http://www.fahlstad.se/wp-plugins/wp-forum A Testkultúra oldalamon megnézheted, bár az nem az eredeti változat és sajnos kevesen használják, de kipróbálhatod.A Jppress oldalamról pedig letöltheted a magyarosított változatát, ami kezeli az mkavatart.

Koszonom Jupe

Még egy kérdésem lenne:

A fórum működik rendesen. de ezzel a hibaüzenettel nem tudok mit kedeni. nem találom a megoldást.:frowning:

esetleg ebben van valakinek tapasztalata?

Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /nfs/extra/k/ki/kicsiiiblog/wwwroot/wp-content/plugins/wp-forum/forum-functions.php on line 656

Az igazság az, hogy nekem is megjelenik, ha regisztrált felhasználóként használom a fórumot. Egyébként nem. Jelenleg fogalmam sincs mi ez.

Ja és ugyenez a plugin atw-s oldalon nem produkálja ezt, ezért valami a szerveren lehet.


jupe wrote:

Az igazság az, hogy nekem is megjelenik, ha regisztrált felhasználóként használom a fórumot. Egyébként nem. Jelenleg fogalmam sincs mi ez.


Ja és ugyenez a plugin atw-s oldalon nem produkálja ezt, ezért valami a szerveren lehet.

Igen én is nézegettem a php kódot és valami utolsó bejelentkezés kiírása lehet. Szerintem nem tudja visszanézni a adatbázisból . szóval vagy kódhiba vagy a serveren nem tudja ezt véhezvinni... de nem olyan nagy gond, ugyhogy annyira nem zavar az a pár sór.

Érdekes: most nálam már minden jó. Pedig nem csináltam semmit. Újabb bizonyíték, hogy létezik a technika ördöge!


'jupe wrote:

Érdekes: most nálam már minden jó. Pedig nem csináltam semmit. Újabb bizonyíték' date=' hogy létezik a technika ördöge![/quote']


Na ez jó hír:) Bízom benne, hogy hozzám is ellátogat az az ördög:)

Sziasztok!

Nálam minden megy rendessen az lenne a kérdésem viszont,hogy lehet e olyat pl. hogy alaphelyzetbe ne kelljen beregisztrálnia annak aki írni akar a fórumba de legyen olyan téma amit csak regisztráltak olvashatnak,írhatnak!Illetve a fórum plugin nem tudja mikor léptem be utoljára valami olyat ír ki,hogy 1970 01 01 ez lehet orvosolni?

hali! ez a fórum, amin üzengetünk egymásnak a forum.word-press.hu oldalon, ez is egy wp plugin? jó lenne tudni a nevét :slight_smile: valaki?

PunBB-nek hívják -> http://word-press.hu/2006/12/28/elkeszult-a-forumunk.blog/