Fórum plugin bejegyzésekhez

Sziasztok!Abban kérném a segítségeteket, hogy az oldalamra szeretnék egy fórum plugint telepíteni, de arra gondoltam, hogy minden bejegyzés fórum téma is lenne, amihez hozzá lehet szólni. Viszont így már “feleslegessé” válik az alapértelmezett hozzászólás opció a bejegyzéseknél. Tehát a kérdés: van valakinek esetleg ötlete, hogy hogyan lehet a bejegyzéseket és a fórumot “összeolvasztani”? Vagy ez teljesen lehetetlen?Előre is köszönöm a válaszokat!

Köszi a tippet, de abban is tudnál esetleg segíteni hogy hogyan is szerkesszem össze a Bejegyzéseket ezzel a fórummal? Mert már feltelepítettem, és megpróbáltam állítgatni a dolgot, de kb. 0 sikerrel. :frowning:

Én nem igazán értem, hogy ezt az egészet te miért is szeretnéd így. Akkor csinálj egy fórumot, és abban nyitogathatsz mindig új témákat, amikhez hozzá lehet szólni. Ha meg blogot akarsz, akkor ott alapból hozzá lehet szólni a bejegyzésekhez. Mármint, azt írtad, hogy azt szeretnéd, hogy hozzá lehessen szólni, amit ugye lehet, tehát én nem látom értelmét ennek az egésznek.

Nagyjából körvonalazva azért szeretném ezt így megoldani, hogy a hozzászólásokat meg tudjam jeleníteni egy külön oldalon is ( itt csak a hozzászólások lesznek, a bejegyzés nem ). És ha jól sejtem, akkor a commentekkel nem lehet ennyire “rugalmasan” bánni, ezért gondoltam a fórum beleintegrálása mellett.Vagy ezt meg lehet oldani comment-el is? :o

Én értem a problémádat, csak azt nem hogy miért így akarod megoldani. Láttam olyan oldalt, ahol a cikk alatt volt egy kis link, hogy szólj hozzá a fórumban. Ennek az volt a lényege, hogy minden cikk megírása után automatikusan nyílt egy topic, a post címével. Ennek ellenére a hozzászólás része meg ott volt.

Esetleg van itt egy plugin, a neve Wordpress Post to SMF. Nézd meg mert lehet hogy is egy megoldás.

Én értettem elsőre is, de továbbra sem tudok elképzelni olyan környezetet/témát amiben ennek az egész dolognak bármilyen hasznos jellege vagy értelmes funkciója lenne. Mit lehet egy fórum hozzászólásban csinálni, amit egy bejegyzéshez tartozó hozzászólásban nem lehet? Még, ha mondjuk bővítgetni is kell a comments.php funkcióit. És miért jó az, hogy elválsztjuk a hozzászólásokat a bejegyzéstől? Ha az ember nem látja a bejegyzést, amihez hozzászól, akkor nem is tud rendesen hozzászóli. Ha meg csak olvasod, akkor is jobb, ha látod a bejegyzést is, amihez a hozzászólások tartoznak. Szerintem.Megkérdezhetem, hogy milyen témával foglalkozik az oldalad? Akkor lehet, hogy megvilágosodok végre :smiley:

Az a megvilágosodás nekem se ártana. Mert én se értem, hogy miért kell ehhez egyáltalán egy plusz fórum :unsure:

A megvilágosodáshoz néhány infó: :slight_smile:
  • több témával is foglalkozik az oldalam, de az a rész, amihez ezt a megoldást szeretném használni, finoman fogalmazva lányok bizonyos szolgáltatásait hirdető oldal. :slight_smile: