Sziasztok!
Szeretnék egy forum oldalt készíteni a weblapomra.
Ezzel próbálkoztam: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kqdyBSZ9vJwJ:www.fahlstad.se/wp-plugins/wp-forum/+wordpresshez+wp-forum+plugin&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
DE azt írja ki, hogy a file nem található.
Ismeritek ezt a plugint? Mi lehet a gond? TUdtok esetleg vmi mást ajánlani, ami “beleilleszkedik” a wp-be?
Előre is köszönöm!
Ez a plugin utoljára 2008-ban volt frissítve, a legújabb WP-vel pedig nem is működik, szóval az nem fog menni feltehetően.
Van ez a Mingle Forum, ez asszem beépül, de én még nem próbáltam.
Vagy bbPress, phpBB, ilyesmik. Bár ezeknél a mélyintegráció munkás lehet.
Esetleg BuddyPress, abban van alapból fórum (meg minden közösségi hálózatos bigyó).
KÖszönöm, megnézem őket!
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem, mert most olyan vizekre kell eveznem, ahol még nem jártam. Szeretnék egy fórumot a weboldalunkra (pontosabban a felhasználók szeretnének ) és erre keresek megoldást. Sokmindent elolvastam, de eléggé kusza a dolog. A BBpress tetszik, bár sok helyen olvasom, hogy gond van az integrációval, illetve nem sok bbpresses wp-s oldalt láttam még működni. A Mingle fórum is bejön, de ehhez nem találtam magyarítást, aminek a linkje is működne (a bbpresshez félig meddig sikerült talán, de ott is sok halott linkbe futottam sajnos)
Nekem egy olyan kaliberű fórum, ami itt a wp oldalán van tökéletes lenne, kéne néhány fő cím, ezen belül néhány téma, ha a wp-n valaki regisztrált, akkor tudja használni a fórumot, lehessen kis avatarja, és teljesen magyar legyen, kb ennyi a kívánságom.
Tudnátok segíteni valami tippel, hogy milyen irányban induljak el?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
A mingle fórum alpból magyar és egyszerűen kezelhető, alap megoldásnak szerintem kitűnő.