Fórum oldal

Sziasztok!Szeretnék egy forum oldalt készíteni a weblapomra.

Ezzel próbálkoztam: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kqdyBSZ9vJwJ:www.fahlstad.se/wp-plugins/wp-forum/+wordpresshez+wp-forum+plugin&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

DE azt írja ki, hogy a file nem található.

Ismeritek ezt a plugint? Mi lehet a gond? TUdtok esetleg vmi mást ajánlani, ami “beleilleszkedik” a wp-be?

Előre is köszönöm!

Ez a plugin utoljára 2008-ban volt frissítve, a legújabb WP-vel pedig nem is működik, szóval az nem fog menni feltehetően.

Van ez a Mingle Forum, ez asszem beépül, de én még nem próbáltam.

Vagy bbPress, phpBB, ilyesmik. Bár ezeknél a mélyintegráció munkás lehet.

Esetleg BuddyPress, abban van alapból fórum (meg minden közösségi hálózatos bigyó). :slight_smile:

KÖszönöm, megnézem őket! :slight_smile:

Sziasztok!Némi segítségre lenne szükségem, mert most olyan vizekre kell eveznem, ahol még nem jártam. Szeretnék egy fórumot a weboldalunkra (pontosabban a felhasználók szeretnének :slight_smile: ) és erre keresek megoldást. Sokmindent elolvastam, de eléggé kusza a dolog. A BBpress tetszik, bár sok helyen olvasom, hogy gond van az integrációval, illetve nem sok bbpresses wp-s oldalt láttam még működni. A Mingle fórum is bejön, de ehhez nem találtam magyarítást, aminek a linkje is működne (a bbpresshez félig meddig sikerült talán, de ott is sok halott linkbe futottam sajnos)Nekem egy olyan kaliberű fórum, ami itt a wp oldalán van tökéletes lenne, kéne néhány fő cím, ezen belül néhány téma, ha a wp-n valaki regisztrált, akkor tudja használni a fórumot, lehessen kis avatarja, és teljesen magyar legyen, kb ennyi a kívánságom.Tudnátok segíteni valami tippel, hogy milyen irányban induljak el?Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!

A mingle fórum alpból magyar és egyszerűen kezelhető, alap megoldásnak szerintem kitűnő.