Fórum oldal nem wordpress, regisztráció nélkül

Sziasztok!Segítségeteket kérném, mert a weboldalamhoz egy olyan fórum plugint keresek, amihez nem kell regisztráció, könnyű kezelni. letöltöttem a wordpress forum press plugint, de ez nem jó, mert konkrétan csak az tud bejelentkezni, aki regisztrál , tehát egyben wordpress admin oldalt is létrehoz.

Tud valaki segíteni?Köszi

Boszimama

Inkább valami vendégkönyvet tegyél fel akkor. A fórumok általában regisztrálósak. (Nem véletlenül.)

Amúgy akár egy oldalnál engeded a kommentelést és már úgy önmagában kész a vendégkönyv. :slight_smile:

Nem tartom valószínűnek, hogy találsz olyan fórum plugin, ami nem igényel regisztrációt (én legalábbis nem láttam ilyet, amikor fórum plugineket nézegettem). Ha a szerepkört nem állítottad át, nem hoz létre admin oldalt - pontosabban nem olyat, amit te látsz. Javaslom, regisztrálj egy sima felhasználót és nézd meg, hogy mit lát ő az admin felületből.

Egy átirányítással meg lehet egyébként oldani, hogy egyből a fórumra dobja belépés után, vagy a vezérlőpultot is el lehet rejteni a felhasználók elől.

Köszi a választ mindkettőtöknek:)Boszimama (Edina)

Sziasztok!Még egy gyors kérdés: telepítettem végül egy regisztációs fórumot - mingle forum - s a dátumnál 1970.jan.01 - ezt hol tudom átállítani, h az aktuális dátumot mutassa? Az options-ben dátum formátumot kell megadni: Y, F j, H:i, de az időt hol kell beállítani?

KösziBoszimama (Edina)