Sziasztok! Elöljáróban annyit, hogy teljesen kezdő vagyok, nem tudok programozni, ezért kérném szépen a türelmeteket!
Van egy statikus honlapom, amiben üzemel egy sg fórum, mégpedig úgy, hogy egy statikus oldalba be van építve iframe kóddal.
Most egy új honlapot szeretnék készíteni, wordpressel csinálom, alakul is…de azt szeretném, ha az egyik oldalra (amit statikussá tennék), beilleszthetném ugyanígy a már meglévő fórumomat. Bizonyára teljesen rosszul csinálom, mert amikor az új bejegyzésnél átváltva html-re beillesztem a fórum iframe kódját, akkor csak egy fehér ablak keletkezik, fórum sehol.
Hogy lehetne megoldani ezt a problémát? Kérlek benneteket, szájbarágósan magyarázzátok el!
Köszönettel!
Nóri
mi a kód? muti
'hitetlen' wrote on '2010-10-20:
mi a kód? muti
<iframe width=500 height=9000 scrolling=no frameborder=0
marginwidth=0 noresize marginheight=0 vspace=0 hspace=0
src="http://forum.sg.hu/forum.php3?
azonosito=varlak">
A jelenlegi (statikus, dreamweaverrel szerkesztett) lapomnál működik, csak a WP-be nem tudom berakni.
(nem tudtam utólag szerkeszteni)
Próbáld meg ezeket a kódokat - jobb szóval nem tudom mondani -, “kiegyenesíteni”.
Tehát ha itt most sortörések vannak a te kódodba, és azt illeszted be, akkor a WP is annak veszi, azaz így adja át (sortörésekkel) a motornak a kódot.
Törlés gombbal a WP html szerkesztőjében vissza törlöd a nem kívánt részeket - figyelve hogy ahol kell, ott legyen szóköz -, és menni fog.
Nagyon szépen köszönöm, sikerült!!! Nem gondoltam, hogy ennyire egyszerű! Köszi még egyszer!