Form feltöltés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy csináltam egy komponenst, aminek feladata, hogy adatbázisba kotorásszon és fájlokat töltsön fel. Szépen működik meg minden, azonban a kép feltöltés után azonnal törlődik. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?

A kód ami végrehajt valahogy így néz ki:

move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"], plugins_url() . "Plugin/upload/" . $_FILES["file"]["name"]);<br />
//echo var_dump($_FILES);<br />
echo "<br />
" . plugins_url() . "Plugin/upload/" . $_FILES["file"]["name"];
```<br />

A fájl adatait kiírja az echo-m, szóval valami történik , de valahogy nem ment el semmit…

Sajnos nem találtam még megfelelő választ a kérdésemre google-n :-/

Köszi: Gabcy

Szia!

Nem tudom, ez-e a hiba, de amit ide bemásoltál, azon annyit látok, hogy a plugins_url() -t használod útvonalnak. Ami szerintem nem jó, itt abszolút útvonalat kell megadni, (meg nem tudom mi az, hogy Plugin/upload), mert ezt külön létrehoztad? Nem plugins akart az lenni, s-el a végén? Olyan könyvtár van, hogy plugins, nem tudom, nálad van-e olyan, hogy plugin. (érdemes minden kisbetűsre venni)

Nyomtasd ki, az útvonalt, hogy az létezőhöz vezet-e és abszolút útvonal kell. (nem: http://valami.hu/wp-content/… formátumban!).

Abszolút útvonalhoz meg használhatsz ilyet:

$dir = ABSPATH . ‘wp-content/plugins/upload’;

Ü: András

Sajnos nem segített amit írtál, az útvonallal nincs gond, kipróbáltam az ABSPATH módszert is. Valami más ötlet esetleg? :slight_smile: