Olyan bővítményt keresek, amellyel jól használható vendégkönyvet tudok létrehozni egy többnyelvű oldalra.
Köszi a segítséget!
egy oldal, amire lehet kommentelni, és mellé qtranslate.
Arra én is gondoltam, de a témában valami miatt a másik nyelv bekapcsolásakor nem fordítódik le, marad eredtiben, angolul.
Megtudnád nézni?
Oldal: http://www.picnicpanzio.ro/
Feltehetően a román fordításból hiányzik ez a rész.
Látom, hogy WPML-t használsz, amiben van lehetőség a fordítás kiegészítésére. Tedd azt meg, és menni fog.
wpml-t nem ismerem, de a qtranslate-ben is van lehetőség hogy beágyazott php részeket a sablonba úgy vegyél fel, hogy a nyelv-választást figyelembe véve azt jeleníti meg amit akarsz. (tulajdonképpen egyszerű if/else)
Sziasztok, ezer éve jártam erre, és ég a pofám, de máris egy kérdéssel jelentkeznék, lehet, hogy épp az én problémámra is ez a válasz. Magyarosítottam egy sablont, simán php-ban átírva az adatokat, de a plugin emiatt nyilván bizonyos dolgokat magyarul hagy, pl a kategórákat váltja, de fölötte a Kategóriák elnevezés magyar marad.
A képen jól látszik, hogy a Language mint widget váltja a nyelvet, de a Keresés szó nem, mert azt manuálisan írtam át.

ha jól értem, a válaszodban arra gondolsz, hogy ezt lehet if/else módon gyógyítani? Ha igen, akkor hogyan?
Itt egy kódrészlet:
Keresés
Ãrd be a keresett szót, majd enter.
Válaszodat, és a segítséget előre is köszönöm.