Fordítási probléma

Sziasztok!Egy olyan problémába futottam, hogy lefordítottam egy module-t teljesen magyarra, de mégis maradt benne pár angol felirat. Ilyenkor mit lehet tenni?Dávid

Mit nevezel modulnak? Egy bővítményt (plugint), egy scriptet, vagy mit?

Mit fordítottál?Előfordul, nem is ritkán, hogy a bővítmény/sablon frissítésre kerül, de a nyelvi fájlja nem. Ilyenkor eltesszük magunknak a mr meglévő *-hu_HU.p és *_hu_HU.mo fájlokat, ha beüt a krach, akkor visszatesszük; a poEdit segítségével csinálunk egy új *.po fájlt, átnevezzük *.pot fájlra, majd az előbb mentett *-hu_HU.po fájlunk másolatát befrissítjük vele, a változásokat a poEdittel végigvisszük, mentjük, majd az újonan létrejött *-hu_HU.mo fájlt visszatöltjük a helyére.

Ha minden sikerült, akkor sokkal-sokkal kevesebb (vagy semmi) angol szövegünk marad.

Pontosítok, a “nap”, “hónap”, “perc” fordítást szeretném átírni, azt hittem hogy az egyik plugin fordításában lesz, de nem találom.

Könyörgöm, áruld már el, hogy mit szeretnél fordítani, miben nem találod, vagy hol lehet megnézni, hogy mi a gondod. Látatlanban majdhogynem lehetetlent kérsz. :frowning:

Sziasztok! Nekem is ilyen problémám van. Hogyan tudom megtalálni, hogy egy adott szót honnan vesz az oldal., hol kell lefordítanom?http://kongresszusok.hu/mnet2016/regisztracio-ellenorzes/Pl. itt a Cart totals, Subtotal, Total szavak.

Valószínűleg a ecommerce bővítmény. Nézd meg, van-e languages mappája vagy keress .po, .mo kiterjesztésű fájlt a bővítmény mappájában vagy a készítő weboldalán.

Sziasztok,

Olyan problémába futottunk, amilyenbe még soha. Van egy WP oldalunk www.r-medinsider.hu

A WP nyelve magyar. define(‘WPLANG’, ‘hu_HU’);

po/mo fájlok elkészítve a megfelelő könyvtárakban, de sem a pluginok, sem a sablon nem használja a fordításokat. Találkoztatok már hasonló jelenséggel? Mi lehet a baj?

Nagy köszönet bármilyen hasznos ötletért, mert elakadtunk.

 

Igen, lehet, hogy rosszul van megírva a sablon, vagy a bővítmény.

ide próbáld feltenni:

wp-content/languages/plugins
wp-content/languages/themes

 

Kedves László, megpróbáltuk, oda is betettük, és az adott plugin és sablon lang könyvtárában is benne van, de semmi :frowning: