Fordítás

'gyebihal' wrote on '2010-05-18:

Inkább az érdekelne mi a hiba!!

Mert az alap téma sem magyar Szóval nem a témától függ!! Szerintem de nézzétek meg gyebihal.com

Affene … pedig ez a default. Nem akarlak bosszantani, szegény Gyebihal, de a /wp-content/languages könyvtárban tényleg benne van a hu_HU.mo fájl? Mert ha benne van és a wp-config-ba is jól van beirva, akkor már csak olyan ötletem van, (bár kissé kényszeredett) hogy nem valami plugin kavar be??? Érdemes lenne kikapcsolni mindet, és utána megnézni. És ha akkor magyar, egyenként visszakapcsolni.

'varnyu' wrote on '2010-05-18:

Affene ... pedig ez a default. Nem akarlak bosszantani, szegény Gyebihal, de a /wp-content/languages könyvtárban tényleg benne van a hu_HU.mo fájl? Mert ha benne van és a wp-config-ba is jól van beirva, akkor már csak olyan ötletem van, (bár kissé kényszeredett) hogy nem valami plugin kavar be??? Érdemes lenne kikapcsolni mindet, és utána megnézni. És ha akkor magyar, egyenként visszakapcsolni.

Töltsd le és nézd meg hogy jó -e !!

www.gyebihal.com/wp-config-sample.doc

letöltöttem. elvileg jó … érti a fene :frowning: ha én lennék ebben a helyzetben, most kezdeném kikapcsolni az összes plugint … hátha …

még egy ötlet: /wp-content/themes/default/ benne van a hu_HU.mo file???

'varnyu' wrote on '2010-05-18:

letöltöttem. elvileg jó .... érti a fene :( ha én lennék ebben a helyzetben, most kezdeném kikapcsolni az összes plugint ... hátha ...

még egy ötlet: /wp-content/themes/default/ benne van a hu_HU.mo file???

Benne és ki van kapcsolva az összes plugin!

Esetleg ha újra telepíteném??

A fájlnév nem lett véletlenül kisbetűs, a feltöltés közben? Az ftp programok gyakran leszokták kicsinyíteni.

'DjZoNe' wrote on '2010-05-19:

A fájlnév nem lett véletlenül kisbetűs, a feltöltés közben? Az ftp programok gyakran leszokták kicsinyíteni.

Ó de Köszi megoldódott a probléma!

'gyebihal' wrote on '2010-05-19:

Kössz mindenkinek aki próbált segíteni!!

És mi volt a megoldás?

'gyebihal' wrote on '2010-05-19:

Éppen pont az 5-ös számú válaszban írtam, hogy a kis- és nagybetűk nagyon is számítanak... :(

'Farkas wrote on '2010-05-19:

Éppen pont az 5-ös számú válaszban írtam, hogy a kis- és nagybetűk nagyon is számítanak... :(

Akkor elnézést nem értettem mire gondol!!

Akkor ezzel le is zárhatjuk ezt a témát, amelyben gyebihal boldog lett, miután a nyelvi fájljainak kis- és nagybetűit olyanná alakította a feltöltés, amilyenné akarta, mi pedig megfejtettük neki, hogy alakítsa vissza őket. :slight_smile: