Van az MU-nak fordítása? (Magyar)… Vagy ha nincs, akkor hogy kell csinálni neki? (Nincs kedve vkinek beszálni 1 fordítócsapatba?)
Dobj nekem egy e-mailt a merras@sfblogs.net címre, és elküldöm Neked az sfblogson használt fordítást.
Ave!
Elnézést mindenkitől, akinek nem válaszoltam, kissé be voltam havazva.
Fordítás az alábbi linken:
http://merras.sfblogs.net/2007/wordpress-mu-magyar-nyelvi-file.scifi
Vannak vele problémák, bővebben le van írva a postomban.
Jó hír, kb. a felével megvagyok immáron az 1.3-as nyelvi filenak. Jelentkezőket keresek, akik tesztelnék az eredményt.
Merras, letöltöttem az 1.3-as lokalizációs file-t tőled és felpróbáltam egy 1.3.2 RC2 WPMU-ra. Namost, az a fura, hogy az admin felület nem akar magyar nyelven megjelenni. Csak angol…
Kell ehhez, valami extra lépés a szokásos beállításokon kívül? A .mo file nem tartalmazza az admin felület fordítását jelenleg?
Kösz,
Sziasztok! én ugy oldottam meg hogy a wordpress 2.3.3 magyar nyelvi fájlát tettem be wp mu ba!
90% ig magyar! sajnos nem jutottam semmire merras forditásával:S:S sajna:S
amugy a wp mu po kiterjesztésü fájlt honnan lehetne beszerezni??!!
Sehol nem találom neten!
Ha valakinek megvan és ha megkérhetem küldje el számomra! köszönöm!
Sziasztok!
Hova kell pontosan betenni a nyelvi fájlt? Honnan csemegézik a “tehén”
belőle? Sima wp-nél tudom… de mu-nál felmerülnek a kérdések…
Köszi előre is.
Bocs! Megvan…
Sziasztok!
pontosan hova is kell betenni a nyelvi filet? Tud valaki segíteni?
Üdv
Jani
Napokon bellül kirakom a teljes magyar 2.6.1 MU telepítőt.
Köszönöm. Mondjuk ide nincs leírva, hogy hova kell tenni a Mo file-t, de közben megtaláltam.
A kérdésem még az, hogy miért lehet az hogyha megpróbálok lefordítani egy szöveget a skinben és kóékezet van benne, akkor az ékezetes betü helyett egy ilyen ? karakter lesz Mozilla és Opera alatt. IE alatt pedig valami kínai írásjel.
Ötlet?
Szervusz gatya!
Azért lehet, mert a lefordítást követően ANSI karakterkészlettel mented a .php fájlt az UTF-8 helyett.
A mentés előtt ne feledd ellenőrizni a nézetben, és a megfelelőt válasszad. 
Nagyon szépen köszönöm. Ãgy már tökéletes!
Nagyon szívesen!