Hello,
egy olyan kérdésem lenne, hogyha kezdőlapnak mondjuk beállítom az About oldalt, akkor hogyan tudom beállítani a bejegyzések oldalát? Mármint hol fognak megjelenni a bejegyzések?
Előre is köszi.
Például kategóriákban, vagy csinálhatsz egy lapra is bejegyzés oldalt!
Szia Bogyó. Én most kipróbáltam. Nyitottam egy olyan oldalt, hogy Bejegyzések. Az Olvasási beállítások-nál kezdőoldalként választottam egy másik statikus oldalt. Az alatta lévő bejegyzések oldalában pedig beállitottam az általam nyitott oldalt. Igy a választott statikus oldallal indul. De ha rákattintok az újonan létrehozott oldalra, ott listázza ki a bejegyzéseket.
… lemaradtam 
Köszi a segítséget, sikerült is megoldanom. Nagyon köszi!
Érdekes ez a dolog. Nálam is úgy van, hogy kezdőoldalnak egy statikus oldal van megadva, a bejegyzéseknek meg egy másik oldal. Localhost-on jól működik, de szerveren érdekes módon a bejegyzések oldala helyett a 404.php-t hívja be a WordPress. Ezt is csak akkor ha a közvetlen linkeknél nem az alapértelmezett van megadva. Mivel a szerverbeállítások nem tették lehetővé, hogy a .htaccess-t a WordPress a saját könyvtárába generálja és a rendszergazda nem tudom hova rakta (talán az apache config-ba), így lehet ez kavar be. Viszont minden más oldal tökéletesen jön be, csak a bejegyzések oldala helyett jön a 404. Erre esetleg valakinek ötlet?
És ha csinálnál egy másik oldalt a bejegyzéseknek? Ha még nem csináltad, akkor egy próbát megér.
Hát jelenleg is egy megadott oldalon van, de próbáltam másik oldalra is átrakni és ugyanúgy 404-et dob azon az oldalon, amelyikhez a bejegyzések van hozzárendelve.