Sziasztok !
Nem vagyok egy profi WP felhasználó, ezért szeretnék segítséget kérni a www.bekessamson.hu weboldalról lenne szó ha megnézitek meglátjátok, hogy a főoldalamon lecsúszott a két sidebar, a többi oldalon viszont stimmel.
Köszönöm a segítségt előre is !
Mielőtt majd az adminok helyreraknak
- használjuk a fórum keresőjét…
http://forum.wphu.org/topic/1168-fooldalon-athelyezte-magat-a-sidebar/page__hl__áthelyezte__fromsearch__1
Először ezt nyálazd végig.
Sziasztok!
Rejtett reklámokat csempésztek a főoldalra, a rövid kivonatos bejegyzések közé, a html kódjuk:
argument essay
Meg így:
Meg így:
cell phone tracker
A Firefox böngészőben (jobb gomb -> elem vizsgálata -> 3d nézet bekapcsolva), láthatóak lesznek ezek a rejtett div-ek, ha normálisan nézed az oldalt, akkor nem, mert kívülre pozicionáltak. Ráadásul hibásan szúrták be őket. Hiányoznak a lezáró
tagok!
Azt nem tudom megmondani, mi teszi oda ezeket a rosszul lezárt, külső oldalakat linkelő részeket, de 99%, hogy ez okozza a hibát. Kapcsolj le minden bővítményt, nézd meg úgy, ha maradnak ezek "linkek", akkor a sablonból teszik ki, ott kell megkeresni a kódját.
argument essay
Meg így:
cell phone tracker
A Firefox böngészőben (jobb gomb -> elem vizsgálata -> 3d nézet bekapcsolva), láthatóak lesznek ezek a rejtett div-ek, ha normálisan nézed az oldalt, akkor nem, mert kívülre pozicionáltak. Ráadásul hibásan szúrták be őket. Hiányoznak a lezáró
tagok!
Azt nem tudom megmondani, mi teszi oda ezeket a rosszul lezárt, külső oldalakat linkelő részeket, de 99%, hogy ez okozza a hibát. Kapcsolj le minden bővítményt, nézd meg úgy, ha maradnak ezek "linkek", akkor a sablonból teszik ki, ott kell megkeresni a kódját.
cell phone tracker
tagok!
Code:
a két sidebar a post class alá van rendelve, rossz a html markup, ezt javítsd, esetleg a css-ben is kell majd állítanod.
nézd:
[html]