Főoldalon kívül nem jelenik meg semmi

Sziasztok!

Kezdő wp-es vagyok.
Felépítettem magamnak egy alap weboldalt 3 oldallal.
Főoldal,termékek,kapcsolat.

Admin nézetben minden oldal tökéletesen működik,de külső látogatóként kizárólag csak a Főoldalt tudom megnyitni.

Pl a termékekre kattintva betölt a link es fehér az egész oldal,nem látszik semmi.

A nyilvános funkció be van kapcsolva a termékek oldalnál az oldalszerkesztőnél.

Kereső motorokat engedélyeztem a beállításoknál

Mit hibáztam?

Köszönöm!

Valószínűleg van egy functionod ami nem elérhető a kijelentkezett usereknek, vagy az user-t rosszul kéred le. A lényeg, hogy nézd meg az oldalad erro logját ahol megtalálod majd a hibát.

Köszi! Megnéztem.

Van pár hibakód.
Ezeket hogyan tudom orvosolni!

Köszönöm a választ!

[30-Dec-2023 17:55:16 UTC] WordPress database error Commands out of sync; you can’t run this command now for query SELECT option_value FROM wpkl_options WHERE option_name = ‘jetpack_sync_full_status’ LIMIT 1 made by shutdown_action_hook, do_action(‘shutdown’), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, Automattic\Jetpack\Sync\Sender->do_full_sync, Automattic\Jetpack\Sync\Modules\Full_Sync_Immediately->get_status, Jetpack_Options::get_raw_option

Igazából amit bemásoltál az nem az error_log-ból van, gondolom valami wp-s hibakeresőben találtad. Ebből nem derül ki a hiba, mivel ez ahogy írja is, valamiért nem sikerült 1 jquery selectett lefuttatni, de szerintem nem ez lesz a hiba. Esetleg kérd meg a tárhelyszolgáltatód, hogy nézze meg, mert még sajnos a hibát sem találtad meg, ennek utána kell járni, mert egyenlőre eddig ez szinte bármi lehet.