Főoldalon csak a post első bekezése legyen

Hogyan tudom beállítani azt, hogy a főoldalon az összes postnak csak az első bekezdése látszódjon, utána lenne egy “tovább” gomb, ami pedig a teljes cikket tartalmazná?

erre van egy egyszeru plugin itt: http://dev.wp-plugins.org/wiki/PostTeaservagy pedig a fooldal template-ben (index.php) kicsereled a sort a sorra

ez az bejegyzes elso 55 szavat mutatja meg

Vagy a bekezdés végén megnyomod a more gombot…

igen, de gondoltam kedves baratunk nem akart kinlodni minden postnal a more gombbal ((=en pl nem szeretem…

Kösz a tippet!

A pluginnel oldottam meg a dolgot.

Működik.

sziasztok! Látom nem épp friss a téma, én PostTeaser -el akartam megoldani, de valamit elnézhettem…

Annyi a gondom hogy ugyanúgy egymás után rakta a postokat, kiemelt képpel, meg mindennel, igaz szöveget lerövidítette, de egyébb változást nem produkált.

Gondolom lényegében úgy lenne ha categória a “művészet és irodalom” akkor az ahoz tartozó friss postokat az alá rakná főoldalra, és a többi egyéb fő kategória alá is.

Esetleg valami ötlet a jelenségre ?

Én a functions.php-ben akartam ezt megoldani, méghozzá azért mert amiről itt megy a diskurálás (vagyis ment régebben), az nálam nem adott opciót arra, hogy egy bekezdést tegyek láthatóvá a főoldalon. Egyébként is arra ott a content társa, az excerpt.Csak azt tudom vele elérni, hogy egy adott karakter jelenjen meg a főoldalon, ami nem releváns, hiszen egyszer lehet 55 karakter, máskor pedig 100 is.