Főoldali bejegyzések közé plusz elem

A főoldali felsorolások közé szeretnék berakni plusz elemet, nevezhetjük hirdetésnek is. Ezt oly módon, hogy minden második után legyen egy plusz elem (plusz DIV) és az utolsó után már ne legyen.

Találtam egy megoldást, de sajnos az minden bejegyzés után rakja a pluzs DIV-et, és az utolsó után nem rak. Ezt a Loop lezárása elé kell helyezni.

<?php

if (($wp_query->current_post + 1) < ($wp_query->post_count)) {

echo '
Post Divider
';

}

?>

Nekem meg olyan kellene ami minden második után rak. Két oszlopba rendeztem a bejegyzéseket, ezért semmikép nem jó ha mindegyik után rak. Az lenne a jó ha minden sor után, minden második után rakna.

Erre valaki megoldás tudna, akár pluginnal is?

<?php

if (($wp_query->current_post + 1) < ($wp_query->post_count)) {

echo '
Post Divider
';

}

?>

Nekem meg olyan kellene ami minden második után rak. Két oszlopba rendeztem a bejegyzéseket, ezért semmikép nem jó ha mindegyik után rak. Az lenne a jó ha minden sor után, minden második után rakna.

Erre valaki megoldás tudna, akár pluginnal is?

szedd szét a loop-ot querykre.

mindegyikben állítsd be, hogy hány legyen benne, és hányat hagyjon ki maga előtt.

az így megcsinált miniloopok közé meg azt raksz be amit akarsz! :wink:

Majdnem ez lett a megoldás. Megszámoltattuk és a második után raktuk be a plusz DIV-et. A számozást 0-tól kezdi, ezért az 1-es után raktuk be.

<?php

if ($wp_query->current_post == 1) {

echo ‘

A plusz területünk
’;

}

?>

Ez azért s jó, mert többször is bemásolható és szabadon az után kérhető plusz DIV amelyik után csak akarunk.

<?php

if ($wp_query->current_post == 1) {

echo ‘
A plusz területünk
’;

}

?>

Ez azért s jó, mert többször is bemásolható és szabadon az után kérhető plusz DIV amelyik után csak akarunk.

naaa, kardi, ha erre jársz: látod hogy elég utat mutatni? :wink:

[off]

@mano :slight_smile: Azért ha általános tendenciákról beszélünk… :slight_smile:

[/off]