Főoldal létrehozása és testreszabása

Főoldal létrehozása és testreszabása

Légyegében egy kezdőoldalt szeretnék létrehozni a “Home” helyett!

Első lépésben létrehoztam egy statikus oldalt amit beállítottam hogy megjelenjen a kezdő oldalon. Eddig okés, a következő lépésnél amit észere vettem az az hogy a “Home” még ott van amit szeretnék eltüntetni onnan!

Keresgéltem itt a fórumon és olyat találtam hogy kapcsoljam ki a “breadcum”-ot hát gőzöm sincs hogy ezt hol lehet kikapcsolni és hogyan?! :smiley:

Ha ez eddig összejönne akkor már csak azt szeretném hogy az én létrehozot oldalamon kint legyen egy üdvözlőszöveg ami már kint van és egy nézettség számláló ami szintén ott van már de még ezek alá szeretnék egy legutóbbi bejegyzések menütis ezt hogy tudnám megoldani?!

Google-be: Wordpress costum page

Így létrehozol egy 'kezdolapom' oldalsablont. Csinálsz adminban egy új oldalt, amit aztán kijelölsz mint statikus kezdőlap. Ezt követően megkeresed és kitörlöd pl. a breadcumb kódját. Csak a 'kezdolapom'-odban.

ez eddig meg van de a “breadcumb” azt már nem értem

mi az a breadcumb? mit kel kitörölni és hol?!

esetleg egy példát tudnál rá mutatni?!

A breadcumb az amit el szeretnél tüntetni. :slight_smile: Azonban nézd meg a header.php-ba, hogy ahol a menüt meghívja, nincs-e előtte egy plusz sor ezzel a hivatkozással.

Köszi szépen

mükszik csak a legújabb bejegyzéseket nem tudom normálisan megjeleníteni, de nembaj!

a home menüt inkább ott hagyom és az lenne a kérdésem hogy a home oldalon a legfrissebb bejegyzések fölé hogy tudnák egy szöveget beilleszteni?

egy üdvözlő szöveget szeretnék íni egy kis információkkal :slight_smile:

Ha visszaállítottad, hogy a bejegyzések legyenek a kezdőlapon, akkor az index.php-be szúrd be a megfelelő helyre az if is_home parancsot.