Főmenü eltüntetése teljes szélességű oldalon (Twenty Twelve)

Kedves Fórumozók!Kevéske tudásomon kifogott az a megoldandó feladat, hogy a Twenty Twelve sablon teljes szélességű sablonmintát használó oldalain ne csak az oldalsó menük tűnjenek el (“gyárilag” megoldva), hanem a fejléc alatti főmenük is.Tehát olyan oldalt szeretnék, ahol a fejléc alatt csak a tartalom rész látszik.Próbáltam új sablonmintát készíteni >> nem sikerült.Köszönöm a segítséget!

https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=wordpress+twenty+twelve+how+to+hide+menu

Köszönöm a belinkelt google keresési eredményeket!

Ennyire nem tudok angolul, hogy ilyenbe kezdejek, de végül mégis tanultam valamit:A Simple Custom CSS bővítménnyel sikerült megoldani:.page-id-137 .main-navigation {display:none}

Ez csak a 137-es id számú oldal esetén tünteti el, a többin nem. :slight_smile:

Máskor annyi infót még érdemes adni, hogy angolul nem vagy jártas.A kódot annyiban érdemes módosítani, hogy a .page-id-137 részt törlöd az elejéről.

Helló!Angol: nem baj, legalább gyakoroltam egy kicsit! :smiley:A megoldás ezzel a módszerrel nekem teljesen jó, mivel viszonylag kevés oldalról kell eltüntetnem a felső menüt is. A többi helyen, meg kifejezetten jó, hogy ott van. :slight_smile:Köszi mégegyszer!

A végére csak összejöttek az infók; nem minden oldalról kell eltüntetni a menüt. A lényeg: minden jó, ha nem az eleje… :slight_smile: :wink:

Visszavárunk, ha elakadsz, ha nem! :slight_smile: