Olyan Audio playerre lenne szükségem, ami az egyes oldalakra lépve, vagy az oldalt újratöltve nem szakítja meg a zene lejátszását, vagyis úgy lehet végignézni a honlap tartalmát, hogy közben folyamatosan szól a kiválasztott zeneszám.
A következő pluginokat próbáltam ki, de a kívánt funkciót egyikkel sem sikerült elérnem: MP3 Player plugin, Flash MP3 Player JW2.3, Audio player.
Még a NextGenGallery képének nagyítása után is alaphelyzetbe áll minden lejátszó.
Tud valaki erre megoldást?
adamalmasi.
felugró popup-ba kell pakolni a zenét - felugró popup kódokat a google-ben keresve találhatsz.
Itt is van hasonló: hxxp://www.hitetlen.hu/popupp-ablakos-zene-mindenkinek.html , csak most épp a Demó nem működik, de azért próbáld ki.
Vagy keretbe (iframe) teszed a zenét a lapod alján…
2px * 2px-esbe
Ez természetesen jó lehet abban az esetben - és igazad van ezt kifelejtettem -, ha csak egy “statikus zenefolyamot” szeretnél folyamatosan lejtászani a háttérben. Én azt szerettem volna, ha úgy tudnak működni ezek a plugin-ek, ahogy oldalon belül teszik, vagyis lehet számot választani, léptetni, stb…
A popup-ot a blokkolások miatt nem szeretem, a iframe-es variációt meg nem tudom betenni a sidebar-ra, mert frissítésnél az is frissül.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Nem vitázok adamalmasi
tényeket írtál…, hogy az meg az így van…, akkor legyen úgy 
iframe-mel szerintem bajos a dolog, mert az ugyanúgy frissül lapbetöltéskor, azonban frameset-es keretben szerintem megoldható a dolog, plugin nélkül is…
és mit szólnál esetleg ahhoz, ha ajaxosítanád az oldalad??
akkor nem lenne probléma
Természetesen minden megoldás érdekel, így az AJAX is szóba jöhet. Ha valakit érdekel a megvalósítás az alábbi linken http://mokele.co.uk/blog/2009/05/08/seemless-music-playing-across-web-pages-round-up/ talál egy összefoglalót mintakódokkal.
Ok. van megoldás, téma lezárva.
Köszönjük szépen adamalmasi!