WP weboldalamról folyamatosan jönnek a levelek, hogy
"Túl sok hibás bejelentkezési kísérlet
2 hibás bejelentkezési kísérlet (1 kizárás) 87.69.160.196 IP-címről
Az utolsó helyes bejelentkezés ******* felhasználónévvel.
Az IP-cím 90 perc időre kizárásra került."
Beállítottam, hogy már két helytelen jelszónál zárja ki az IP-t.
Továbbá beállítottam a .htaccess-ben hogy csak abból az IP tartományból lehessen belépni ahonnan én kapom az IP-t. Vagyis csak egy tartományból látszik a domain.com/wp-admin címem.
Ezt a wp-admin könyvtárban levő .htaccess fájla írtam:
```
order deny,allow
deny from all
allow from 66.66.0.0/17
Az IP tartomány fiktív, de a lényeg, hogy más tartományból tényleg nem elérhető a wp-admin mappa.<br />
<br />
Mégis jönnek ilyen sikertelen belépési kísérlet levelek olyan tartományokból ahonan a wp-admin könyvtár nem is látszhat.<br />
<br />
Nyilván valami bot szórakozik, bár nem tudom hogyan teheti, ha a wp-admin/index.php-t nem is láthatja abból a tartományból.<br />
<br />
Namármost, egyrészt hogy juthat el két kísérletig, ha már elsőre se láthatja a belépési felületet vagy fájlokat?<br />
Másrészt, idegesít, hogy jönnek a levelek és nagyon nem szeretném, ha valahogy mégis sikerrel járnának.<br />
Hogy zárhatom be jobban a kiskapukat, hogy zárhatom ki az ilyen támadásokat?<br />
<br />
Előre is kössz a választ...
<br />
<br />
order deny,allow<br />
deny from all<br />
allow from 66.66.0.0/17<br />
```<br />
Kicsit korlátoztam a hozzáférést nem csak a wp-admin könyvtárhoz, hanem a wp-login.php fájlhoz is.<br />
<br />
Ja és a wp-admin könyvtár kapott egy szerveroldali jelszót is.
Fizetős sablonnál akkor kapsz frissítési értesítést, ha a sablon készítője megoldotta a sablonban (pl. themify) vagy külön bővítményben (pl. mythemeshop) vagy kérsz frissítési email értesítőt (themeforest).
Köszönöm, megnézem. Bár úgy vagyok vele, hogy a védelemben olyan nincs, hogy túlzás.
Ha alapvetően a lap működik, de a bejelentkezés az adminba kicsit körülményes, bánja kánya.
...
Ha megnézed a demo oldalát a sablonodnak már akkor is láthatod, hogy újabb verzió mint a tied. Töltsd le a friss verziót és frissíts. Erre sajnos a wordpress nagyon kényes.