Folyamatjelző smiley-val

Sziasztok, valami olyasmi megoldásra lenne szükségem, mint az akismetnél volt régen a fizetés beállításánál, hogy a progress bar állapotától függően a szomorú arctól a vidámig változik egy kis grafika.Mivel az eddigi tapasztaltaim azt mutatják, hogy még olyan dolgokra is van kész wp bővítmény, amiről azt gondoltam, hogy még általános megoldás sem született rá, gondoltam, bepróbálkozom, hátha csak rosszul keresgélek :slight_smile:

Tudnál mutatni nem WP-s verziót?

Sajnos nem, mert az akismetnél megváltozott ez is… az a lényeg, hogy egy alapítvány gyűjtene pénzt különböző projektekre és lehetne látni, hogy hogy áll az ügy. Amíg nincs pénz, addig szomorú lenne az arc, 25-50-75%-nál egyre vidámabb és 100% már XD nagyonhepi.

Én nem találtam ilyesmit. Nem wp-set sem.

hajjaj… (az a baj, hogy én sem találok, pedig ez az igény) :slight_smile:

Éééééééééééés úgy néz ki, hogy lesz megoldás:

http://wordpress.org/extend/plugins/donate-goal/screenshots/

Ebből kiindulva szerintem meg tudom csinálni :smiley:Örök hála mindenkinek, aki a wp-t fejlesztgeti… elképesztő :smiley:

:slight_smile: Ez jó, tetszik.

Sziasztok, csinálok egy oldalt, ahol adományokat gyűjtenek különböző egyének és az egyéni adományokat az Olimometer plugin segítségével jelenítem meg egy “hőmérőn”. Ment is szépen minden, amíg tegnap kiderült, hogy a beállítás oldala nem hajlandó megjelenni, helyette, hosszas tekerés után ezt az üzenetet kapom:A ***wp-admin/options-general.php?page=olimometer_manage weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.

Hiba: 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Ismeretlen hiba.

Sziasztok, csinálok egy oldalt, ahol adományokat gyűjtenek különböző egyének és az egyén adományokat az Olimometer plugin segítségével jelenítem meg egy “hőmérőn”. Ment is szépen minden, amíg tegnap kiderült, hogy a beállítás oldala nem hajlandó megjelenni, helyette, hosszas tekerés után ezt az üzenetet kapom:A ***wp-admin/options-general.php?page=olimometer_manage weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.

Hiba: 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Ismeretlen hiba.