Földrengés monitor

Sziasztok!

Találtam egy wordpress bővítményt, ami a földrengéseket jelzi ki. Sajnos nem valami pontos és nem is ilyenre gondoltam. Esetleg tudtok egy olyat mint ami hasonló a yahoo földrengés scriptjéhez? AZ annyit csinál, hogyha új földrengés van akkor egy sávba kiírja hogy Földrengés riadó: M? Terület, Intenzitás stb. Tehát egy fekete fehér sáv, a fontos adatokkal.

Köszönöm előre is

Például innen kivehetné az információt és az utolsó 5-10 rekordot megjelenítené.

Földrengés info

Lenne egy fejléc és az alá benyomná a sorokat.

Hopsz bocs. Tényleg megnyitottam már ezt a témát. Teljesen elfelejtettem olyan régen volt. Fáradt is voltam hehe:D na minden esetre egy kis update

Sziasztok!

Olyan Plugin vagy lehetőség érdekelne, ami kiírja real time a földrengéseket. Van egy plugin amit fel is raktam, viszont az nem valami jó. Óránként frissít, ezen kívül nem pontos, és nem ír helyszíneket. Valami ilyesmire gondoltam, esetleg ennek az oldalnak az adatainak a felhasználásával:

http://www.jma.go.jp…_index.html#top

Tehát kiírná például 10 rekordig hogy:

July 28 22:34 Miyagi ken M4.6 Seismic Intensity 2

July 28 21:10 Fukushima M6.4 Seismic Intensity 5+

July 28 21:08 Fukushima M6.4 Seismic Intensity 5+

July 27 17:38 Ibaraki ken M3.1 Seismic Intensity 1

és így tovább. Ez már csak extrázás de pl elvihetne a térképhez is ha rákattintanak:D

Van ötletek hogy egyáltalán létezik e ilyen?

Ezen kívül van egy másik típus amit a Yahoo Japan használ. Fekete sávban fehér betűkkel kiírja az éppen aktuális földrengést, idővel hellyel és erősséggel. Majd eltűnik pár perc múlva.

Előre is köszönöm

16 nap alatt így leépülni?? :smiley: :smiley:

Hehe:D nem tudom mikor írtam. Valószínűleg hajnalban félkómában, azért is volt olyan rövid. Azóta megint melózom heti 6 napot 8 órában és 10 fele már kidőlök. Tegnap volt egy nagyobb földrengés Japánban, és gondoltam megint elkezdek keresgélni scripteket, pluginokat, de most sem találtam, így feljöttem ide és kértem segítséget:D de valahogy kiesett hogy már megtettem.

Még egyszer elnézést:)