Főiskola mellett végezhető folyamatos webdesign és/vagy sitebuild munkát keresek tanulmányaim finanszírozásához

Üdv mindenkinek!Sürgősen szükségem lenne folyamatos, főiskolai tanulmányok mellett folytatható webdesign és/vagy sitebuild munkára, hogy fedezhessem a tanulmányaim költségeit. A Kecskeméti Főiskola mérnök informatikus szakára (KF-GAMFK) jelentkeztem, melyre felvételt is nyertem, de a családom anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy segítsenek. Wordpress, [s:3t5tnudm]Joomla![/s:3t5tnudm] és e107 tartalomkezelőkkel kapcsolatos tapaszalataim vannak, több oldalt is készítettem ezekkel a cms-ekkel, html és css ismerettel (gondolom alapvető ^^ ), grafikai tapaszalatokkal (Photoshop, Illustrator, InkScape) rendelkezem. Minden lehetőség érdekel.Referenciáim(jelenleg működők):

http://dozsakollegium.hu/

http://sfdesigns.hu

Grafikai munkáim:

http://partisan1991.deviantart.comElérhetőségeim:

partisan1991@gmail.com

+36 20 416 5495

2700 Cegléd, Kékkő utca 38.Köszönettel: Papp Norbert

Azt elfelejtettem említeni, hogy államilag finanszírozott helyre vettek fel, így nem a tandíjra, hanem az egyéb felmerülő költségekre fordítanám a bevételeimet.[off]Kedves Patai László! Mit jelentsen ez a köszönöm? :wink: Nem tudom hová tenni. [/off]

Nagyjából annyit jelent, mint a Facebook-on a Like. Ha tetszik valakinek a megnyilvánulása, vagy válasza, akkor mi így szoktuk megköszönni. A Köszönéseket a rendszer számlálja.

[off]A gomb értelmét sejtettem, de nem tudom mit köszönt a hozzászólásomon a kedves kolléga :smiley:

(talán kicsit komolyan vettem a gomb Köszi jellegét, jó Papp is holtig tanul :slight_smile: )[/off]Nem sokan tolongnak, hogy elcsípjék ezt a páratlan lehetőséget. Mondjuk megemlíteném utólag, hogy állami ösztöndíjas helyre vettek fel, így csupán a napi kiadásokra kellene költenem…

Azt köszönte a “Főkolléga”, hogy megtisztelted a Fórumot azzal, hogy elhelyezted ide ezt a hozzászólást.Tudjuk jól, hogy más Fórumokon nem kedveskednek annyit, sőt sokszor egész durva dolgok zajlanak, de mi ilyen kis aranyos Fórum vagyunk. :slight_smile:


'Norbi' wrote:
...


Nem sokan tolongnak, hogy elcsípjék ezt a páratlan lehetőséget.


...
Isten hozott az ÉLETBEN!

Az irónia ismeretlen fogalom felétek, nemde? :slight_smile:

Nem valószínű, hogy nem ismernék a Fórum-lakótársak, csak nem tudjuk, melyik kijelentésed tartalmaz εἰρωνείa-t. :slight_smile: :slight_smile:

[off]Kedves Patai László! Mit jelentsen ez a köszönöm? :wink: Nem tudom hová tenni. [/off]Tetszett az áthúzás ! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:Kapsz tőlem egy kiemelést! :slight_smile: Majd jelezd, ha úgy érzed már nincs rá szükség.Sok sikert a tanulmányaidhoz!


'Norbi' wrote:
Az irónia ismeretlen fogalom felétek, nemde? :)
Dede, persze, hogy ismeretlen! Egyébként majdnem megrendeltem a szolgáltatást, jól jönne egy honlap. Mindegy milyen, vagy hogy néz ki, csak valami legyen már.

Ám, gondoltam van egy csomó megrendelésed és nem akarlak zaklatni én is. Főleg, hogy a tanév is mindjárt kezdődik... A GAMF mellet pedig lehetetlen más munkát bevállalni, hiszen komoly tanulást és felkészülést igényel az elvégzése. Én már csak tudom, mint volt GAMF-os.

Sok sikert kívánok a tanulmányaidhoz, én is! Igyál sokat, mert akkor nem lesz annyira unalmas a vizsgaidőszak!

Ez igen, εἰρωνείa[sup:1ok7245t]3[/sup:1ok7245t]! Köszönöm a támogató szavakat kedves “Főkolléga”

(a kiemelést is, igérem, megszolgálom valahogy, fordítok pár oldalt vagy ilyesmi) és tisztelt leendő földim!

És igen, meglesz az ivászat is, a tanévet pedig Gólyatáborral kezdem :slight_smile:

ha meg erdekel ez a tema akkor ide kukucs:http://kozosseg.wphu.org/forumok/tema/szabaduszokat-keresek-tavmunkara-webes-fejlesztesekhez

Már nem aktuális.