Főcím

Üdv mindenkinek.Azt szeretném megtudni, hogy létezik-e olyan plugin amivel a már megírt postok főcímét helyettesíteni tudom egy általam készített képpel. Böngésztem a fórumot de nem találtam ilyen témát, vagy csak nem vettem észre. Ha már foglalkoztak vele valahol elnézést a felesleges topik miatt.

Azt szeretnéd, hogy a cím helyett egy kép jelenjen meg?Ezt téma módosítással, és egyedi mezővel tudod megoldani.

Hogy tudok egyedi mezőket alkotni? Szégyen nem szégyen. Nem tom. :slight_smile: Csak úgy röviden elmondaná nekem valaki?

Css-ben? Peldaul ha

-rol van szo, akkor a sablon css-hez hozzaadod ezt: h2 .post-cim {} Es itt megadod a kep elereset. Kulonbozo kepek eseten gondolom az ID alapjan kell hozzarendelni. Csak igy maceras :S


Efrud wrote:

Hogy tudok egyedi mezőket alkotni? Szégyen nem szégyen. Nem tom. :) Csak úgy röviden elmondaná nekem valaki?
a bejegyzés írásánál alul van a része.

http://screencast.com/t/PZGXpirc

leírás a használatáról: http://codex.wordpress.org/Using_Custom_Fields

Félreérthetően fogalmaztam. Maga az érdekel ha csinálok egy sablont akkor hogyan is kell egy ilyet programozni. Mint pl a thumbnail. Vagy bármilyen egyedi mező.

De köszi szépen hogy képernyőmentést is csináltál meg minden, ment is a hirnév. :wink:

hát, szerintem a legegyszerűbb az lenne, hogy keresel egy ilyen témát, és megnézed, hogy van megoldva.de ha gondolod leírom :slight_smile:

Ha nem hosszú leírhatod. Ha meg hosszú akkor inkább hagyjuk, nem akarlak ezzel fárasztani. De mindenféleképpen megnézek egy sablont.

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_post_meta


'Efrud wrote:

Ha nem hosszú leírhatod. Ha meg hosszú akkor inkább hagyjuk' date=' nem akarlak ezzel fárasztani. De mindenféleképpen megnézek egy sablont.[/quote']

a structure téma használ ilyet.

majd holnap akkor leírom

Gyáá’. Király. Köszi szépen. Mostmár így világos a dolog. Hát azt hittem bonyolultabb lesz.

Szerk.: Mindkettőtöknek köszi!