A fő oldalamon a friss bejegyzések kis kockákban jelennek meg
Képtelen vagyok rájönni,hogyan tudom a szélességet növelni,hogy a sidebar és képek között,ne legyen akkora távolság,tehát kitöltse a tartalmi teret úgy,ahogy a kis kockák alatt levő felsorolás alapja is ezt teszi.
(nem reagál ha a width tulajdonságot növelem.)
Már nézegettem és lehet hogy a float és clear tulajdonságok felelősek ezért?
Csak hát ezeket nem vagyok képes felfogni.
Code:
.posts-default, .posts-quick, .posts-line { list-style: none; margin: 0 0 20px; padding: 0; overflow: hidden; }
.posts-default .post { width: 199px; float: left; margin: 0 7px 7px 0; background: url(http://ingatlanportal-zuglo.hu/wp-content/uploads/hosokterehatterkis1.jpg) ; border: groove #D42604; border-width: 2px; height: 1913:04 2010.04.15.0px; padding: 10px; font-size: 11px; }
.posts-default img { float: left; background: #111; }
.posts-default .entry-title { font-weight: 700; font-size: 12px; margin: 5px; line-height: 1.3em; }
.posts-default .entry-title a:link, .posts-default .entry-title a:visited { color: #000033; text-decoration: none; }
.posts-default .entry-summary, .posts-quick .entry-summary { color: #111; overflow: hidden; margin: 0 5px; line-height: 1.3em; }
.posts-default .entry-thumbnails-link { border: 5px solid #A7A7A7; }
.posts-default .entry-thumbnails-link:hover { border: 5px solid #373331; }
.no-js .posts-default .entry-summary { height: 60px; }
.posts-default .post { width: 199px; float: left; margin: 0 7px 7px 0; background: url(http://ingatlanportal-zuglo.hu/wp-content/uploads/hosokterehatterkis1.jpg) ; border: groove #D42604; border-width: 2px; height: 1913:04 2010.04.15.0px; padding: 10px; font-size: 11px; }
.posts-default img { float: left; background: #111; }
.posts-default .entry-title { font-weight: 700; font-size: 12px; margin: 5px; line-height: 1.3em; }
.posts-default .entry-title a:link, .posts-default .entry-title a:visited { color: #000033; text-decoration: none; }
.posts-default .entry-summary, .posts-quick .entry-summary { color: #111; overflow: hidden; margin: 0 5px; line-height: 1.3em; }
.posts-default .entry-thumbnails-link { border: 5px solid #A7A7A7; }
.posts-default .entry-thumbnails-link:hover { border: 5px solid #373331; }
.no-js .posts-default .entry-summary { height: 60px; }
A másik problémám ugyanitt van.Kikapcsoltam a WP slide showt ami az oldalamon volt a menü sor alatt.Amiatt nem jött be az oldal IE-ben valószinüleg.(mert most újrarakás után slide show nélkül bejön)
A fent említett és képen is láthetó kis kockák azóta más képpen viselkednek,ha állítom a magasságát,amit előtte tudtam állítani,most mint egy rugó visszaugrik az eredeti méretére,és már nem szeretnék kevesebbet írni bele,mint ami benne van,illetve nem engedi,hogy csak a címsor legyen benne,hanem összegzést is írni akar,vagy teljes szöveget.E kettő közül választhatok.Olyan alternativa nincs,hogy nem szeretnék írni semmit.
Ha valaki tud megoldást,köszönöm szépen.
.