FLV (és más) videó lejátszása, beágyazása

Múltkor kérdezték ( http://forum.word-press.hu/topic/2762-flv-video-feltoltese-a-mediakhoz/ ), de nem tudtam rá pontos tanácsot adni, megdorgáltak érte, helyes :smiley:

most viszont javítom magam (azt a témát már lezárták), ezt sasoljátok, mindenkinek bátran ajánlom.Minden tud, amit az ilyennek tudnia kell:

Viper's Video Quicktags

http://wordpress.org/extend/plugins/vipers-video-quicktags/sőt, tud magyarul is (még a részletes help oldal is magyar) + gombokat helyez el a szerkesztőbe így még a földönkívüli kódokkal, tag-ekkel sem kell foglalkozni.

Ez jó a Mixpod féle lejátszók beépítésére is?

Az elvileg FLV féle vagy mi a szösz.


'hitetlen' wrote on '2009-12-14:
Múltkor kérdezték ( http://forum.word-pr...se-a-mediakhoz/ ),
Hú ez nagyon jó, pont ilyet kerestem :thumbup:

Üdv mindenki

Tudnátok egy kicsit bővebben írni erről a cuccról?

Letöltöttem, bekapcs, és semmi. Saját videókat szeretnék láthatóvá tenni az oldalon. Ezt úgy kell, hogy feltöltöm a pl. YouTube-ra, és a hivatkozást írom be az adminba? Vagy közvetlenül a tárhelyen tárolom, és úgy jeleníti meg?

Azt szeretném, hogy mikor megnyílik az oldal a videó induljon. Én úgy vettem észre, hogy csak a bejegyzések lehetnek a kezdőlapon, bár ez h-ség, biztos csak én nem tudok oldalt berakni első lapnak. Tudom rossz ennyire minusz szintre lemenni, de magyarázzátok már el ezt lécci!

Előre is köszi.

Milyen oldalakról van szó?

Amúgy, majdnem mindegy. :slight_smile: Én nem szoktam az autoplay-t használni, mert nehezíti az oldal betöltését,de ez 'tudja':

http://wordpress.org/extend/plugins/vipers-video-quicktags/

Nagyon egyszerű,de ha nem boldogulsz, írj. :smiley: