Anista theme van a blogomon,de nem hiszem ,hogy sablon hiba lenne . Hogy tudnám elérni azt ,hogy a wp az objectes swf bannerem mutassa? Köszi a választ!
Én Advertising Managerrel szoktam flashes bannereket kezelni, igaz nem SWF Objecttel, de mivel bármilyen kód megadható hírdetési kódnak, így biztosra veszem, hogy ez is menni fog.
Megnézem ! köszi szépen! 
Nos , felraktam a plugint ,de sajnos azt írja ki h nincs telepítve a szűkséges plugin (a böngésző kéri) ! Nincs már ötletem , megpróbáltam magába a php fájlba is bele rakni de ugyanez a reakció!
:S

Talán NEKED kellene a BÖNGÉSZÅDHÖZ letölteni flash plugint…
Talán NEKED kellene a BÖNGÉSZÅDHÖZ letölteni flash plugint...
Mindenhol megjelenik a flash tartalom!
valószínű frissebb plugin kell a böngésződnek.
valószínű frissebb plugin kell a böngésződnek.
De akkor miért van az ,hogy csak az oldalamon nem tölti be? Máshol betölti!
mert amit belinkeltél fájlt ezt kívánja.
Muti az swf fájlodat. (ezt az URL-címet csak be kell másolnod valahová az adminba?)
mert amit belinkeltél fájlt ezt kívánja.
Muti az swf fájlodat. (ezt az URL-címet csak be kell másolnod valahová az adminba?)
ha a widgetbe rakom nem jelenik meg, ha a php fájlba rakom nem jelenik meg!
itt a kód remélem ezt kérted
kiveszed az idezojelek elol a jelet, bemasolod szepen a html nezetbe es tokeletes lesz…
vagy
vizualis szerkeszo, masodik sora: beagyazott media beszurasa / szerkesztese (omega ikon elott), megadod a linket, meretet es jo lesz
kiveszed az idezojelek elol a jelet, bemasolod szepen a html nezetbe es tokeletes lesz...
vagy
vizualis szerkeszo, masodik sora: beagyazott media beszurasa / szerkesztese (omega ikon elott), megadod a linket, meretet es jo lesz
Köszönöm szépen , a második volt a megoldás, így sikerült! Nem jutott volna eszembe soha! :)