Ha fizetős sablonnal dolgozom, aminek a liszenszelése úgy működik, hogy 1 weblaphoz használhatom fel és ezt az oldalt létrehozom a saját régóta használt aldomainemen, akkor ez az egy liszensz már elhasználódott, vagy még tudom költöztetni a végleges helyre a végleges domainre?
Másik kérdésem, hogyan tudom megtenni azt, hogy fejlesztés közben ne jelenjen meg mások számára a honlap? Ugyanis egy már meglévőt cserélnék le, amit sokan ismernek már, de nem szeretném ha szerkesztés közben a régi látogatók látnák az újat, mielőtt az végleges lenne. Addig pedig mondjuk kiírná a böngésző, hogy megújulunk, hamarosan elérhető az új oldal.
Vannak olyan licensz ellenőrzési metódusok, amik domain-hez kötik. Azonban ezeknél egy admin felületen tudod törölni az előzőleg aktivált domain címet és új, véglegeset megadni.
Még nem vettem meg, amíg ezt a témát nem jártam körbe. Innen lenne amúgy: https://www.themeboy.com/
Viszont eddig nem találtam a liszenszelésre utaló írást. Ebben tudnál még segíteni? Hátha megtalálod.
Licenszkulcsot adnak minden termékhez, egy licensz egy domainhez, vagy aldomainhez használható (ahogyan Syska is említette: összeállítod az aldomainen a honlapodat, áttelepíted a végén a domainre. Aldomainen törlöd a licenszkulcsot, domainhez beírod.