Fix oldal tartalom comment lehetőség nélkül

Sziasztok!

Lehet, hogy nem jó a kérdés, előre is bocsi.

Hogy oldható meg, hogy a beírt komment az fix legyen? Úgy értem, mint itt pl a Dokumentáció oldal. Hogy még csak a lehetőségét se kínálja fel a kommentezésnek, ám bármilyen tartalmat továbbra is be lehessen illeszteni?

Tehát. Legyen egy oldal, ahol csak a te írásaid látszódnak, ám kommentelni nem lehet?

'Patai wrote on '2009-09-09:

Tehát. Legyen egy oldal, ahol csak a te írásaid látszódnak, ám kommentelni nem lehet?

Szia!

Igen. Illetve azért legyenek "hagyományos" oldalak is ahol lehet kommentelni.

oldal írásakor letiltod a hozzászólási lehetőséget.

'charlie' wrote on '2009-09-09:

Jahogy van ilyen is benne? :blink:

Huhú gyorsan megnézem..köszönöm! :)

'charlie' wrote on '2009-09-09:

Hmmm... "július 20th, 2009 in Nincs kategorizálva | Hozzászólások kikapcsolva" <- de hogy ez se kell nekem..ez már csak css átmahinálással oldható meg?

Meg még egy kérdés... A home feliratot átírtam Magunkról-ra..az Ó helyén ? van...hol adhatom meg neki, hogy 8859-2-t használjon?

Jah..igen..átírtam... aztán a bloginfónál fönt ezt írja ?Blog Archive <- Pedig kódban csak a home-ot írtam át...megfeküdte a hasát..a sablonban a header php-t.

Ha nem kell, akkor ki kell venni mondjuk a single.php-ből, és az index.php-ből. UTF8 BOM nélkül ments el a fájlt úgy nem lesz kérdőjel. A header.php-ben amit írtál, azt rossz helyen írtad át. Lejjebb van az nem a head tagok között.

1. Készíts saját “page template”-et, amiből kiveszed/törlöd a comments.php-t behívó parancsot, s aztán ezt a templatet választod a nemükommentes oldalaidhoz.

2. Amikor egz theme file-t macerálsz, ügyelj, hogy utf-8 karakterkódolással mentsd el. Akkor az ékezeteid jól jelennek majd meg.

3. Az utolsó (kódos) kérdésedet nem értem…

'moshu' wrote on '2009-09-09:

1. Készíts saját "page template"-et, amiből kiveszed/törlöd a comments.php-t behívó parancsot, s aztán ezt a templatet választod a nemükommentes oldalaidhoz.

2. Amikor egz theme file-t macerálsz, ügyelj, hogy utf-8 karakterkódolással mentsd el. Akkor az ékezeteid jól jelennek majd meg.

3. Az utolsó (kódos) kérdésedet nem értem...

Au utolsó... van itt fönt az oldalnál a fülecske amin írva vagyon, hogy "Hozzászólás a következő témához...stb" itt nekem egy széép php kód volt...valmi inhalt vangy miatúró tulajdonságot betett..kiszedtem..jólett :D

Karakterkódolás is jó lett UTF8-al köszönöm! :))

Hát azt a kék bigyót kiszedni..lehet css-t kicsit átgyúrom, csak az a durva, hogy péntekre kész kell lennem ésmég átkell magyarítani a wp commerce plugint(vagy mi a neve) is meg bekonfigolni..szép lesz.

'Efrud' wrote on '2009-09-09:

Ha nem kell, akkor ki kell venni mondjuk a single.php-ből, és az index.php-ből. UTF8 BOM nélkül ments el a fájlt úgy nem lesz kérdőjel. A header.php-ben amit írtál, azt rossz helyen írtad át. Lejjebb van az nem a head tagok között.

Faszányos! Köszönöm! ;)