Firefox probléma wordpress 3-nál

Sziasztok.

Azért hoztam létre itt ezt, mert nem tudom, hova lehetne, hova illik be.

A problémám a következő:

Mozilla Firefox 3.6.13-as verziót használok, szeretnék bejelentkezni a blogomba(Wordpress 3.0.4), az admin bejelentkező oldalon beírom a felhasználónevet, és jelszót, rákattintok a bejelentkezésre, bejön egy pillanatra a vezérlőpult, utána a következő szöveg jelenik meg:

wyciwyg://0/http://blogcím/wp-admin/

A 0 helyére ahányszor visszamennék, mindig eggyel nagyobb szám jön. Mi a teendő?

Érdekes, hogy a wordpress 2.9-es verziójával ilyen gond nincs, csak a két wp 3.0.4-es oldalammal.

A válaszokat előre is köszönöm:

Sbalint

azt írod, hogy ez Firefox probléma…

más böngészővel próbáltad már?

'mano' wrote on '2011-02-04:

azt írod, hogy ez Firefox probléma...

más böngészővel próbáltad már?

Igen, explorerrel gond nélkül megy.

Mással nem próbáltam, csak IE-vel.

Milyen kiegészítők vannak felrakva Firefoxhoz? Lehet, hogy ott akad be valami…bár elég fura lenne.

'Balou' wrote on '2011-02-05:

Milyen kiegészítők vannak felrakva Firefoxhoz? Lehet, hogy ott akad be valami...bár elég fura lenne.

Mindet kikapcsoltam, de akkor is maradt ugyanez.

A problémát sikerült megoldani, Revo Uninstalerrel töröltem minden firefox maradványt, + a firefoxot, és újra felraktam.

Viszont most úgy tűnik, hogy (hallás után) széteshetett az oldal firefox alatt.

Amikor új bejegyzést szeretnék csinálni, eddig a címkék voltak legelöl, utána jött a kategória, majd a bejegyzés címe, végül maga a bejegyzés. Most teljesen felcserélődött minden, _+ nem találom se a vizuális se a html szerkesztőt, pedig fontos lenne. Ilyenkor mit lehet tenni?

A képernyőolvasó hibája nem lehet, és mindegyik wordpress oldalam így szétesett.

Nálam is pont ez a probléma. Az egyik oldalam admin felülete szétesik amikor belépek, a másik pedig random időközönként redirectel a www.google-analytics.com -ra, ami sosem tölt be. Se HTML se Vizuális szerkesztőt nem tudok használni egyik oldalon sem. A probléma kizárólag Firefox alatt jelentkezik (ide sincs feltéve semmi extra plugin). (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; hu; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13) Agyam eldobom. Ebbe a topikba írtam kicsit bővebben a tárhelyszolgáltatóm fórumában.

Golyacska Firefox eltávolításakor a firefox megkérdezi hogy a felhasználói adataidat is törölje-e. eléglett volna a Vezérlőpult Programok telepítése eltávolítását használni nem kell hozzá revo uninstall meg ilyen jellegű szutykok. mondjuk én be tudok jelentkezni a blogomba firefox alól igaz én linuxot használok. :slight_smile:

egyébként meg elég csak az /user/felhasználó neved/App Data/Firefox mappát törölni. azt cső :slight_smile: