Sziasztok.
Azért hoztam létre itt ezt, mert nem tudom, hova lehetne, hova illik be.
A problémám a következő:
Mozilla Firefox 3.6.13-as verziót használok, szeretnék bejelentkezni a blogomba(Wordpress 3.0.4), az admin bejelentkező oldalon beírom a felhasználónevet, és jelszót, rákattintok a bejelentkezésre, bejön egy pillanatra a vezérlőpult, utána a következő szöveg jelenik meg:
wyciwyg://0/http://blogcím/wp-admin/
A 0 helyére ahányszor visszamennék, mindig eggyel nagyobb szám jön. Mi a teendő?
Érdekes, hogy a wordpress 2.9-es verziójával ilyen gond nincs, csak a két wp 3.0.4-es oldalammal.
A válaszokat előre is köszönöm:
Sbalint
azt írod, hogy ez Firefox probléma…
más böngészővel próbáltad már?
azt írod, hogy ez Firefox probléma...
más böngészővel próbáltad már?
Igen, explorerrel gond nélkül megy.
Mással nem próbáltam, csak IE-vel.
Milyen kiegészítők vannak felrakva Firefoxhoz? Lehet, hogy ott akad be valami…bár elég fura lenne.
Milyen kiegészítők vannak felrakva Firefoxhoz? Lehet, hogy ott akad be valami...bár elég fura lenne.
Mindet kikapcsoltam, de akkor is maradt ugyanez.
A problémát sikerült megoldani, Revo Uninstalerrel töröltem minden firefox maradványt, + a firefoxot, és újra felraktam.
Viszont most úgy tűnik, hogy (hallás után) széteshetett az oldal firefox alatt.
Amikor új bejegyzést szeretnék csinálni, eddig a címkék voltak legelöl, utána jött a kategória, majd a bejegyzés címe, végül maga a bejegyzés. Most teljesen felcserélődött minden, _+ nem találom se a vizuális se a html szerkesztőt, pedig fontos lenne. Ilyenkor mit lehet tenni?
A képernyőolvasó hibája nem lehet, és mindegyik wordpress oldalam így szétesett.
Nálam is pont ez a probléma. Az egyik oldalam admin felülete szétesik amikor belépek, a másik pedig random időközönként redirectel a www.google-analytics.com -ra, ami sosem tölt be. Se HTML se Vizuális szerkesztőt nem tudok használni egyik oldalon sem. A probléma kizárólag Firefox alatt jelentkezik (ide sincs feltéve semmi extra plugin). (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; hu; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13) Agyam eldobom. Ebbe a topikba írtam kicsit bővebben a tárhelyszolgáltatóm fórumában.
Golyacska Firefox eltávolításakor a firefox megkérdezi hogy a felhasználói adataidat is törölje-e. eléglett volna a Vezérlőpult Programok telepítése eltávolítását használni nem kell hozzá revo uninstall meg ilyen jellegű szutykok. mondjuk én be tudok jelentkezni a blogomba firefox alól igaz én linuxot használok.
egyébként meg elég csak az /user/felhasználó neved/App Data/Firefox mappát törölni. azt cső