Sziasztok!
Szeretnék egy slider-t a fejlécbe tenni. Kipróbáltam 6-7 különbözőt, a Wp-Cycle lett a befutó, de az Easing Slider is megfelelne. Ha egyéb slider oldja meg a kérdést, arra is nyitott vagyok. Bár úgy érzem máshol van a hiba.
A gond az, hogy a Firefox alatt a site-title után illeszti be a slider-t, a Chrome és az Explorer alatt pedig a site-title alá. Ez lenne a jó.
Az oldal www.smaragd-otthon.hu. (Nem ez a végleges hely.)
Van-e valamilyen ötletetek? Próbálgattam már: z-index, float, clear right…, de nem sikerült.
Keresd meg a megjelenes/header.php-ban ezt: (csak szóközök nélkül)
Tedd be utána:
Elvileg megoldja.
Elfelejtettem beírni, hogy Weaver-t használok.
A header.php-ban nincs H1-re hivatkozás. A belső “Advanced Options” / “Head Section” részbe beírtam, a Firebug ki is írja, hogy:
#site-title {clear: both;}
csak sajnos nincs semmi eredmény.
Sikerült!
A következő oldotta meg a gondot: a slider-hez kellett a clear:both és minden tökéletes!
Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy Explorerben nézve az ajánlott kategóriák elcsúsznak (túl nagy hely keletkezik közöttük) a side baron.
A másik probléma, szintén a side baron, hogy az ajánlott cikkek (related postok) címei egybefolynak (nincs közöttük helykihagyás). Ez már nem a böngésző hibája. A másik blogomban ugyanúgy van beállítva, ott még is van helykihagyás a címek között és egy tárhelyen futnak az oldalak. Frissíteni nem szeretnék, mert az új problémákat szokott generálni.
Van esetleg ötletetek? Köszönöm
Mégis, csak még egy kis segítséget adj azoknak, akik nem gondolatolvasók: melyik linken, melyik sablon, melyik wp verzióval?
Ha csak IE-ben csúszik szét, akkor adj hozzá IE specifikus css-t: http://css-tricks.com/132-how-to-create-an-ie-only-stylesheet/
Helló! Sorry, nekem azt mondták nem szabad saját linket elhelyezni. Nos jobb oldalon csúsznak el a kategóriák itt: http://www.pszichologus-maganrendeles-online-is.hu/blog/
Az Explorer verziószáma: 8.0.6001.18702
A wp verziószáma: 3.2.1
Sablon: This just in
Egyébként az anti plagizáló plugin sem működik ebben a böngészőben, csak a Firefoxban.
Ezt a css-t hogyan kell hozzá adni? Köszönöm
Szinte ugyan ez a helyzet nálam is.
Szét csúszik IE alatt. Ezt a IE specifikus css dolgot nem vágom, de valószínűleg ha tudnám jól használni megoldaná a problémát.
Az OK, berakom head és head közé az adott kódot.
De mit tartalmaz a all-ie-only.css fájl?
Inkább így tedd be a header.php-ba:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/all-ie-only.css" />
A wp-content/themes/megjelenesedneve/ mappájába létrehozod az all-ie-only.css-t, ügyelve, hogy kisbetűvel legyen a vége.
Ezután megnézed, hogy mitől csúszik szét ie-kben, majd ezen részeknek új értéket adsz meg az új css-be amit imént létrehoztál.
Sziasztok! Nálam az a gubanc, hogy összesen 3-400 oldalra kéne betenni ezt a kódot van más megoldás? És az anti plagism működése kapcsán van infótok? Köszönöm.
Anad: Beteszed a header.php-ba és ott lesz mindegyikben.
Köszi, kipróbáltam, de sajna nem változtatta meg (betettem a lap tetejére, utána az aljára, aztán feljebb stb) de nuku hatás.
A rész elé tedd közvetlen.
Betettem, de nem működik. Ãgy néz ki:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/all-ie-only.css" />
Ezt olvasd és rájössz a hibára: http://css-tricks.co…nly-stylesheet/
Elég csak a mintakódokat nézni.