Filmtekercs Blogportál

Azt hiszem, egy blog sosincs kész, így a www.filmtekercs.hu szerkesztőinek blogoldala sem. Annak ellenér filmes blogos bejegyzések így is megjelennek oldalunkon, a http://blog.filmtekercs.hu címen, persze csak a portál építése mellett…

Helló! Ajánlom figyelmedbe az alap sablon magyar verzióját. Tom készítette, nem rég.

http://word-press.hu/letoltes/egyeb-magyar-osszetevok/

Huhh… kösz!

Ezt kerestem. &

wp-includes/locale.php fajlt at kene tenni UTF kodolasura. ezert van hulye kis ikon az ekezetek helyett a napok neveben…

vagy csak nalam? (firefox)

Genial!Köszönöm. Műxik. Kaptam itt egy másik megoldási lehetőséget is, de az kicsit tovább tartott volna… &_____

Illetve… Ha átkódolom UTFbe, a frontend gyönyörű, de már adminba jelentkezéskor kiírja:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/web41/html/wordpress/wp-includes/locale.php:1) in /home/www/web41/html/wordpress/wp-login.php on line 9Az admin már be se jön, csak ez a fönti, s még ugyanez /wp-includes/pluggable-functions.php on line 307, 308 és 269 végződéssel…???

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de megegyezik az adatbázis tábláinak és az oldalaidnak a kódolása? Mindkettő UTF-8-ban van? Még egyszer mondom, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy pont ez a gond, de nemrég olvastam erről egy cikket, gondoltam belinkelem, hátha segít. :slight_smile:

Az adatbázis UTF-8, azzal nincs gond. A fent nevezett fájlokat átkódoltam, dettó. Remélem, nem kell minden fájlt…

Azt még hozzá kell tennem, hogy a gond azóta van, hogy fölraktam Makó Tamás magyar Kubrickját. Szóval lehet, hogy ott a gond.

Hááát, nálam is az a verzió megy, és egy szál gondom nem volt még…

Szerver beállítás kérdése. Pontos okot nem tudom, de láttam már ilyet.