Erről az oldalról lenne szó és néhány dologban kérném segítségetek:
a főoldalon, ha hosszabb címmel rendelkezik egy film, az alatta lévő sor elcsúszik (lásd most is a főoldal hogy néz ki)
a bejegyzések oldalán a kép (plakát) alá csúszik a mellé kívánt rész [értékelés, megosztás, reklám, beküldés ideje, bejelentés - tömb]
ugyancsak a bejegyzéseknél a sidebar alulra csúszik ami nagyon idegesítő
a bejegyzésekben megjelenő plakátot egy saját mezővel oldottam meg (poszter) és innen hívom be. az lenne a kérdésem, hogy melyik linkkel tudnám megnyitni lightboxban (plugin telepítve, csak a képet nem olvassa be).
Előre is köszönöm válaszotokat. Csatolom a css-t, hátha valaki meglátná a gondokat. Köszi!!
Erről az oldalról lenne szó és néhány dologban kérném segítségetek:
- a főoldalon, ha hosszabb címmel rendelkezik egy film, az alatta lévő sor elcsúszik (lásd most is a főoldal hogy néz ki)
- a bejegyzések oldalán a kép (plakát) alá csúszik a mellé kívánt rész [értékelés, megosztás, reklám, beküldés ideje, bejelentés - tömb]
- ugyancsak a bejegyzéseknél a sidebar alulra csúszik ami nagyon idegesítő
- a bejegyzésekben megjelenő plakátot egy saját mezővel oldottam meg (poszter) és innen hívom be. az lenne a kérdésem, hogy melyik linkkel tudnám megnyitni lightboxban (plugin telepítve, csak a képet nem olvassa be).
Előre is köszönöm válaszotokat. Csatolom a css-t, hátha valaki meglátná a gondokat. Köszi!!
Szeva! Ingyen itt nem sokan fognak neked segíteni, ne is álmodj róla, a magyarok már csak ilyenek. Viszont ha fizetsz, már nagyobb a valószínűsége. Persze akad egy-két ember azért, akik ingyen is hajlandók segíteni bizonyos határokon belül.
Nem tudom, hogy miért vagy negatív ennyire. Van itt párezer hozzászólás, és a 99,9% az önzetlen, ingyenes segítségről szól. És - hál' Istennek -, a többi párezer hozzászólásnál is így fog maradni a százalékos arány…
A WordPress Magyarország fórumozóinál ez a szokás…
Elnézést, megkövetem magam, sőt, meg kövezem magam, eme meggondolatlan kijelentésem miatt… Sokan vannak itt, akik segítenek önzetlenül, én is ismerek párat…
magánban írtam meg a véleményem… röviden ami fontos:
Ne veszítsük el a lelkesedésünket… Sajnos sok a buta és önző ember, de minden nap lehet találkozni pozitív ellenpéldákkal… Csak kicsit másképp kell hozzáállni