Egy podpress nevű plugin van telepítve a WP-mre. Szeretnék egyszerűen, puginból föltölteni egy mp3 fájlt, hogy ne kelljen mindig FTP-zni. A plugin ezt nem engedi.
Tudtok valami megoldást?
Illetve, bocsánat.
Van itt file upload, posztíráskor, de mindig azt mondja, hogy a fájl üres, keressek másikat. ???
És itt csak képet lehet vagy mást (pl. mp3) is? &
Kipróbáltam több file upload plugint is, de egyik se nyer.
Vagy a php.ini fileon kellene változtatni, amit nekem nem lehet (free hely, s nem válaszolnak mailre), vagy nem csinál semmit. Föl akarok tölteni egy filet és 10 percig semmi. Nem tud valaki segíteni?
Szia!
A free helyekkel általában csak a gond van. Ha jól tudom most már mindegyiken engedik a fájl feltöltést a sok CMS rendszer miatt.
Képet fel tudsz tölteni?
Feltöltéskor a böngésződ 10 percig dolgozik?
Mekkora fájlt akarsz feltölteni? (mb)
Milyen netkapcsolatod van? (le/fel töltési sebesség)
Kétségtelen, a free helyekkel baj van, bár nekem a joomla pl. extrán jobb, mint saját helyen.
- Se képet, se semmit.
- Ez a 10 perc, ez kb. volt, de tény, hogy egy kávé erejéig magára hagytam
, s néha mutatott munkát, néha csak állt és homokóra…
- A 200 kb-tól az 5 megáig mindent próbáltam.
- 512/96 kbps ADSL
Kösz: &
Nekem a joomlával az extrán egyre több gond jelentkezik (nyilván nem a joomla a hibás…), de visszatérve a feltöltésre: szerintem itt egyáltalán nem plugin kérdésről van szó - valami más probléma jelentkezik, mert elvileg a fájl feltöltése funkciónak simán vinnie kell a bejegyzés írásakor mindent, hiszen a lényeg az, hogy akár mp3-at is be tudsz küldeni a bejegyzésbe. Jut eszembe: a mappád, ahová töltene 755-re van állítva?
Csekkold le: http://wordpress.org/support/topic/50863?replies=8
Köszönöm, úgy néz ki, megvan. A 777 chmodra figyeltem, de a 666-ra nem
Bár a feltöltött fájlokat az FTP-n csak az FBI találja meg, én nem látom… De majd meglátjuk…
Sziasztok!
Létezik olyan plugin, amivel a kommentelő fel tud tölteni képet? Köszi!