File manager


Balou wrote:

Szia!

őőő,azt hiszem, picit félreértettük egymást :) Nekem egy olyan listázás kéne, amit pl a weboldalam főoldalán egy kis boxban meg tudok jeleníteni...pl:


2009.05.23. XY Fájl feltöltésre került


2009.04.21. AB Fájl feltöltésre került.
Szia!

Ne haragudj akkor félreértettelek! Szerintem amire gondolsz az ez lenne: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-list-files/ bár kérdés, hogy amit valójában szeretnél arra képes lehet -e de egy próbát mindenképp megér ha pedig nem ez a megfelelő akkor legalább már egyet kihúzhatunk a listából!

Sziasztok!Tudtok valami olyan plugint ajánlani, amivel átlag user -akinek van hozzáférése persze az adminhoz- fel tud tölteni pl .doc-ot,txt-t,stb !!és!! én a legfrissebbeket ki tudom listázni ebből? (ha esetleg alapból tudj a wp a listázást,mea culpa,én nem jöttem rá,hogyan…)


Balou wrote:

Sziasztok!

Tudtok valami olyan plugint ajánlani, amivel átlag user -akinek van hozzáférése persze az adminhoz- fel tud tölteni pl .doc-ot,txt-t,stb !!és!! én a legfrissebbeket ki tudom listázni ebből? (ha esetleg alapból tudj a wp a listázást,mea culpa,én nem jöttem rá,hogyan...)
Média könyvtár oda elvileg mindent fel tudsz tölteni amit csak szeretnél persze arra figyelj, hogy a szerver mekkora fájlok feltöltését engedélyezi hisz ha 50MB-ost szeretnél feltölteni holott a szerver beállításai csak 10MB-ost enged akkor nem fogja elvégezni.

A Média könyvtár mindent listáz és kapásból a bejegyzésed szerkesztésénél be tudod őket illeszteni a post-ba!

Szia!őőő,azt hiszem, picit félreértettük egymást :slight_smile: Nekem egy olyan listázás kéne, amit pl a weboldalam főoldalán egy kis boxban meg tudok jeleníteni…pl:

2009.05.23. XY Fájl feltöltésre került

2009.04.21. AB Fájl feltöltésre került.

Hát,ezt a drágát nem igazán tudtam beüzemelni…de ahogy elnézem,a szerzője 2.3nál abba hagyta a fejlesztést,szóval ennek annyi…


'Balou wrote:

Hát' date='ezt a drágát nem igazán tudtam beüzemelni..de ahogy elnézem,a szerzője 2.3nál abba hagyta a fejlesztést,szóval ennek annyi...[/quote']

Igazából nem nagyon ismerek ilyen plugint de lehet, hogy ez a kettő még segít valamit:Nem tudok mást tenni és mást ajánlani legfeljebb annyit tudok javasolni, hogy a Google oldalain próbálj rákeresni vagy mondjuk munkára feladni a dolgot! :)

Valami biztos lesz :slight_smile: Az első linkkel már korábban találkoztam, ez amúgy galéria plugin :slight_smile: A másodikat megnézem majd…a gúgli már nagyon utál engem,annyit turkáltam benne…kevés sikerrel…majd kitalálok valamit :slight_smile: Köszi azért.


'Balou wrote:

Valami biztos lesz :) Az első linkkel már korábban találkoztam' date=' ez amúgy galéria plugin :) A másodikat megnézem majd..a gúgli már nagyon utál engem,annyit turkáltam benne...kevés sikerrel...majd kitalálok valamit :) Köszi azért.[/quote']

:) Ha más nem segít akkor pedig a http://wordpress.org