Na hol is kezdjem az utóbbi időben egyre többször találkozok azzal a problémával hogy nincsenek eléggé tisztelve azok az urak hölgyek fiúk lányok akik az idejük nagyrészt egy plugin vagy vagy modull… lefordításával töltik. Ami tegyük hozzá nem egy könnyű feladat Hanem igenis elég időigényes. És itt jön az átlag felhasználó feltelepít valami plugint letudná magyarítani de inkább feljön kuncsorog egynyelvi fájt és és a végén még lehet meg sem köszöni. “Nem általánosítani akarok de velem már fordult elő ilyen” szóval akinek nem inge nem veszi magára.
Na ezért hoztam léte ezt a témát. És most ki is szeretném jelenteni hogy nem reklámozni akarok de a szöveg végére úgy is mindenki megérti.
Ma felkelvén az jut eszembe mi lenne ha lenne egy olyan oldal ami ezzel foglalkozna amit én tudnék is biztosítani. Elképzelés a következő
A nyelvi fájlok beküldhetőek lennének z oldalra melynek beérezése után kategóriába és szerkesztő neve szerint lenne rendezve. A letöltés a következőképp lenne lehetséges regisztráció útján és egy értékelés vagy egy köszönöm hozzászólás után…! Ezenfelül lehetőség lenne a hozzászólás hoz is esetleges javítások vagy tanácsok miatt. Na ez az alapterv.Ezzel nem azt akarom mondani hogy a fórum erre nem jó hely csak kicsit átláthatatlan. És sajnos a magyarosítóknál is elmarad a sikerélmény ami tegyük hozzá ez egyben nekik a folyamatos inspiráció.
Na kb ennyit szeretem volna leírni kisebb nagyobb helyesírási hibákkal.
Ãrjátok meg véleményetek.
Üdv.:
DeespoT
Ez egy remek ötlet. Lassan már 1 éve használom a WP-t és már fordítgattam pluginokat, de amikor szerettem volna eljuttatni ezeket a készítőknek, sok esetben még az oldalukon sem találtam elérhetőséget vagy akármit ahová el tudnám küldeni.
Szóval sztem király lenne egy kifejezetten fordításokkal foglalkozó oldal, így nem kellene végig szántani az internetet miattuk. Csak 1 oldalt megnézni.
Én támogatom az ötletet.
Hát ha még páran értékelnék valamilyen hozzászólással az alapján eltudnám dönteni hogy akkor beleugorjak e ebbe a projektbe.
mert akkor abban a pillanatban már foglalnám is a domaint és egy két nap múlva már tökéletesen üzemelne a dolog.
Szóval plz írjátok meg hogy mi a véleményetek. Illetve ha van valami hozzáfűzésétek.
saját fordítást úgyis saját oldalra fogom felrakni ha publikálom mivel a fene fog szórakozni vele h verziókövető stb legyen…
hát a link tartalmát érdemes lenne egy adminnak megnézni mert szerintem törölni kéne… (nem releváns tartalom)
Hm, amikor linkelte/néztem még az volt… :blink:
Változnak az idők. :lol:
Az ötlet minden esetre üdvözölendő!
na akkor…! A döntés megszületett. 1 2 és 3. Az ítélet meghírdettetik. Elinditom a holnapi nap folyamán.
1 Domain regisztráció elindítása
2 Felveszem a word-press.hu adminokkal a kapcsolatot. Annak reményében hogy meglehet velük egyezni hogy esetleg egy link formályában közzétegyék az oldalon majd ezt az oldalt. Több okot is feltudok sorolni mért lenne hasznos.
2.1 Mindenki könnyen gyorsan megtalálhatná a fordításokat.
2.2 A Fordítás készítői el lennének ismerve Miért? Mert egy köszönöm értékeléssel vagy hozzászólással lehetne letölteni.
2.3 Az adott fordítás lenne meg hogy fordító neve weblapja… és a többi info mi megad róla verzió…"amin elérhetőek lennének az új projektei… referenciái… Ez természetesen az ö saját weblapjuk meglátogatásával lenne elérhető…
2.4 Szerintem ez azért lenne jó mert már minden szinte le van fordítva valahol a legkisebbtől a legnagyobb nyelvi fájlig.
2.5 Tény sok munka van vele és ezt sokan nem osszák meg a közösséggel de ha belegondolunk abba hogyha lenne egy ilyen oldal az egy olyan összefogást eredményezne szerintem ami lényegesen elősegítené mindenki munkáját.
egyelőre csak ennyi már nem is tudom mit akartam ezekkel kifejteni. Mindegy én belevágok azt majd kiderül hogy kik csatlakoznak a projkethez.
Na aloha all
Na elkészült az oldal. Ha elérem a 20 hozzászólást ki is rakom véleményeztetni.
Na beszeretném ide linkelni a weblapom egy kis véleményezést szeretnék kérni. Meg valami tanácsot me nem vagyok jóba ezzel a szerverrel és kellene másik lehetőleg külföldi unlimited táras…
[link helye]
Várom a kritikákat. Tudom van erre külön topic de még nincs 20 hozzászólásom azért meg összevissza irogatni nem fogok.