fgallery

föltettem gond nélkül de egy valami nem világos! Mondjuk létrehozok egy statikus oldalt Galéria névvel akkor arra a menüpontra hogyan kell belinkelni ezt http://valami.hu/wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php? Mert ugyebár igy müxik ez a dolog. Lehet én vagyok suta de nem jövök rá hogy hogyan kell!

No ezt már megoldottam de van egy kis bibi. Én mondjuk egy galériába 1500-2000 képet szeretnék. Extrnán van a tárhelyem. Feltöltöttem a képeket egy mappába onnan meg ugye ahol kell beirom a mappa nevét oszt kész. de!! Amikor ilyen sok képet akarok feltölteni akkor ezt a hibaüzit kapom: Fatal error: Maximum execution time of 15 seconds exceeded in /nfs/extra/s/se/sexcelebration/wwwroot/wp-content/plugins/fgallery/functions/class.imageMod.php on line 116 Nem tudom hogy ezt hogyan lehet kiküszöbölni. Remélem van ötlet mert egyenként nincs kedvem feltölteni a képeket.Azt gondolom hogy a várakozási idő nem smakkol csak azt nem vágom hogy ezt pluginen belül kellene állítanom vagy szerveren kellene.

Én azt szeretném valahogy megoldani, hogy a kategóriákat a blog főoldalán írja ki úgy, ahogy az extrás blogoknál van.

Valaki tudna ebben segíteni?

Köszi előre is :slight_smile:

Nálam is ugyanaz történik, mint Efrudnál, ha több képet töltök fel egyszerre. Nem tudtam a hibát kiküszöbölni, de nem is kellett. A hibától függetlenül az összes kép rendben feltöltődik. Az Albumok kezelése (Manage albums) menüpontra kattintva megtaláltam minden feltöltött képemet.

nekem nem tölti fel az összeset. De ez csak szerverbeállítás kérdése, és fel lehet akármennyi képet tölteni.

15 masodpercig futhat egy php szkript, és ezt szerver oldalon lehet csak allitani.

Helló!Én is feltelepítettem ezt az fGallery-t, működik is szépen, csak éppen nem készít miniatűröket a képekből.

Hogyan lehetne rábírn a miniatürizálásra???

A válaszokat előre is köszönöm!!!