FerencKovacs.com

Természetesen WordPress 2.1-es alap, K2 sablonnal és a fantasztikus dorpdown theme-vel!

Nem szerettem volna egy csicsás, csilli villi oldalt, tele grafikával, de a teljesen minimal design se tetszett, így egy szerény középutat választva próbáltam kialakítani az oldal stílusát. A normál dropdown theme-hez képest szélesítettem a megjelenésen, mert túl vékonynak találtam.

Ha valakinek van valami észrevétele vagy javaslata, ne tartsa magában! :slight_smile:

Észrevétel:

Rögtön a főoldalon (www.ferenckovacs.com) lévő képben a feliratot elírtad. De csak gépelési hiba. Ott “ONYL” van és az ugye “ONLY”.

Nekem személy szerint nem tetszenek a linkelések. Az “alaplink-szín” (az a lilás), de az alatta lévő border-bottom nem rossz. De ez ugyebár ízlések kérdése.

Amúgy jó kis oldal, nekem bejön!

Csak így tovább! Mindent bele!

ÁÁ :slight_smile: eddig senki nem vette észre az elgépelést. Én sem. Köszi hogy szóltál.

A blogban a sajnos még a default link színek vannak… nem jutottam még el odáig hogy kibogarásszam, melyik kód változtatja [legalábbis nem találtam meg, mikor felállítottam az oldalt].

Köszi, hogy megnézted.

Nincs mit :slight_smile: