Fenti menüsorba link

Sziasztok!

Valószínűleg elég amatőr lesz ez a kérdés. Keresgéltem egy ideig a fórumon a megoldást, de igazából a jó keresőszó hiányában nem találtam semmit. Annyit szeretnék megoldani, hogy a felső menüsorban ahol az oldalak vannak pl: Home, Névjegy stb… oda szeretnék rakni egy gombot pl: FÓRUM. És ha rákattintanak, akkor nem a wordpressen belül linkel el valahová, hanem a másik subdomainen lévő fórumunkra. Megpróbáltam oldal hozzáadásával is, de ügye ott csak annyit engedett meg, hogy a wordpresses domainon belül linkelgessem.

Előre is köszönöm a segítséget

Üdv: Gábor

A menüszerkesztőben van egy olyan opció, hogy saját linkek. Oda olyan linket írsz amilyet csak akarsz.

Két egyszerű megoldás (amúgy; egy hónapon belül kétszer is volt szó róla a Fórumon):

A header menü részéhez tedd be:

Code:

• Fórum

• Létrehozod a wp-ben a Fórum nevű oldalt, amelynek tartalma (HTML-nézetben szerkesztve):

Code:

A 0 a sorban azt jelenti, hogy ennyi másodperc késleltetéssel történik a Fórumra történő átirányítás.

Köszönöm a gyors segítséget!

90%osan működik. Kérlek magyarázd el kicsit részletesebben az első lépést. Tehát melyik header részbe pontosan hova? Hol találom?:slight_smile: (header.php) ? Elnézést amiért nem találtam meg a keresővel, remélem nem okoztam túl nagy gondot.

Azért kérdezem még az elsőt is, mert a másodikkal annyi a gond, hogy ugyan azon a lapon nyitja meg. Szeretném ha új lapon nyitná meg, és pár másodpercig megnyitja az oldalt, és utána ugrik át a fórumra. Az első talán elegánsabb kicsit:) el tudjátok mondani hova illesszem be pontosan?

Több lehetőség is adódik: például az egyik - a kamrában, a mézesbödön és a nagymama lekváros üvege közé teszed… :slight_smile: :slight_smile:

Ha nem adsz egy linket, hogy mégis milyen sablont használsz, akkor hogy a bánatban lehetne segíteni? :frowning:

Általában a header.php-ben lakik a menü megjelenítésének sora. A menu név gyakran árulkodó, hogy hol, vagy éppen a Home név. A target="_blank" elem teszi azt, hogy új oldalon nyíljék meg a cél URL.

Graphene sablon: http://www.khairul-syahir.com/wordpress-dev/graphene-theme

A mézes bödön amúgy nem nyert. Rávert a kezemre a fakanállal amikor turkáltam a kamrában:)

Vagy használd a Redirect plugint.

De itt írtam le, hogy én hogy szívtam vele, de aztán meglett a megoldás :slight_smile: