Felül rögzített csík menü

Sziasztok eléggé elakadtam már napok óta próbálkozok és nem találtam rá megoldást.

Ezért szeretném kérni a segítségeteket!

Csináltam a sablonba egy csíkot felül ami rögzített tehát ha scrollozol lefelé az ott fent marad mindig, hasonló a myvipen találhatóval, ide helyeztem el a theme switcher pluginnak a dropdown menüjét, a regisztrációt-adminisztrációt és a bejelentkezés-kijelentkezést. az alábbi módszerrel:

<? wp_theme_switcher('dropdown'); ?>
<?php wp_register(); ?>
<?php wp_loginout(); ?>

a cssbe beállítottam a paramétereket hogy fentre kerüljelenek a csík menüre ezzel nincs is semmi gond. Szeretnék valakit megkérni viszont hogy segítsen, arra lenne szükségem, hogy itt a fenti csíkra feltudjam helyezni hasonló módon azt hogyha valaki be van jelentkezve kiírja a nevét, ha nincs akkor meg azt írja ki hogy nem vagy bejelentkezve igazából ennyi lenne, de már googleztam 1ik programozó barátom segítségét kértem gondolkodtam mindent próbáltam és nem találok erre semmi módszert, nem vagyok még a legprofibb de igyekszem.Az admin menübe felül van ilyen hasonló, mi újság? XYZ már azokat is próbáltam de nem találok megoldást sajnos. Várom a hozzászólásotok, köszönöm.


esetleg http://pokiarc.info ,hogy megtudjátok nézni mire gondolok.

G & WP Codex : /keres,keres,keres…/:

1. > 2. (példa kódsort kimásolod) 3. a keresési eredményből a második linken “User display name”-t tartalmazó sort az újabb példában megadott módon a 2. lépésben adott példa else ágába betéve és módosítva kiírja neked a “Hello XYZ” sort.

Bocs, hogy ennyire bonyolultan írtam le, de megpróbáltam felvázolni, hogy én hogyan gondolkodom.

Keresek, eredményeket böngészem, megnézem röviden mi hogyan működik, gondolkodom, hogy ezekből mit tudok összerakni aztán nekiesem.

Sok sikert a továbbiakban.

Ha nem megy akkor bemásolhatom az összeollózott kódsort…

Köszönöm a segítséget, egyenlőre megpróbálom akkor megoldani valahogy, végső esetbe ha nem megy megkérnélek, hogy ollózd már össze de azt jelzem még1x kösz

hgrg wrote:

G & WP Codex : /keres,keres,keres...../:<?


if ( is_user_logged_in() )


{


global $current_user;


get_currentuserinfo();


echo("
".$current_user->display_name."
");

}


?>


Hello! Elakadtam sajnos :(


ezt sikerült megcsinálnom, de tovább már nem megy, igazából annyit szeretnék, hogy ha bevan jelenetkezve valaki akkor kiírja hogy Bejelentkezve: user-neve és ha rányomsz a nevére akkor kidobja az adatlapot mint felül is látod ^^ és a user-név mellé kiírja hogy kijelentkezés arra rányomja meg logoutoljon. ha nincs bejelentkezve akkor kiírja, hogy Nem vagy bejelentkezve - erre kattintva a bejelentkezést megnyitja.. ennyi igazából, még az lenne a jó ha Még nem vagy bejelentkezve úgye ha erre kattintassz akkor bejelentkező ablak bejön / regisztráció lenne így melette és arra meg a regisztráció jönne fel, tudom bonyolult de nem tudom megcsinálni :( találtam valami hasonlót

Bejelentkezve <a href="/wp-admin/profile.php">. <a href="/wp-login.php?action=logout" title="Log out of this account">Kijelentkezés »

Ha valakinek bármilyen 5lete van kérem segítsen, én már kifogytam de fontos lenne<?php


if ( is_user_logged_in() )


{


global $current_user;


get_currentuserinfo();

echo("".$current_user->display_name." | "Kijelentkezés"");


}


?><a href="/wp-admin/wp-login.php?action=register">Regisztráció | <a href="/wp-admin/wp-login.php">Bejelentkezésigazából valami ilyenre gondoltam de mivel nem értem a php-hez sajnos, de látom nem nagyon segít senki

Tévedsz!Itt mindenki segít, ha tud, ha van rá ideje. Aki kérdez, annak annyi a tennivalója, hogy a válaszig próbál még körülnézni, keresgélni, próbálkozni. :wink:

igen várok, bár egyáltalán nem vagyok türelmes típus csak azt mondta 1 haverom hogy ez 2 perces művelet csak hát ő nem segít mert hát ő a minden tudó én meg a béna szar igazából, meg amúgy se értek a géphez szerinte és nem kéne honlapokat csinálnom, csak kérdem én ha 2 perces művelet akkor eddig még miért nem írta le senki? Igazából bocsánatot kérek hogy türelmetlen vagyok csak már nagyon ideges lettem az egész dologra. Szerintem a wordpress-t azoknak találták ki akik nem a legprofibbak, mert az én meglátásom szerint aki profi az fogja és ír magának 1 oldalt, a másik meg hogy én miért ne csinálhatnék honlapot hobbiból tanulás szempontjából se értem, az meg hogy nem értek hozzá hát valamikor nekem is meg kell tanulnom és ezen vagyok, nem értem miért viselkednek így az emberek. Mindegy nem idegesítem magam mégegyszer bocsánat a türelmetlenskedésért.

Semmi gond! Az előző hozzászólásomban is ott volt a mosolygó, azaz szelíden mondtam, nem fedőleg. :wink:Tökéletesen igazad van abban, hogy a WordPress egyaránt remek eszköz a kezdőknek, és a vérprofiknak egyaránt. Az megint egy más kérdés, hogy egyből egy középhaladó dolognak szalad az ember, előtanulmányok nélkül - de nem lehetetlen, csak türelem, kitartás kell hozzá, meg egy segítő Közösség, mint amilyen ez a közösség.

Nos tehát:
  1. Ma reggel érettségiztem remélem nem bánod, hogy készülgettem kicsit az utolsó pillanatokban :slight_smile:

    2.

    Ezt tudtam összerakni neked:Code:

<?php

if ( is_user_logged_in() )

{

global $current_user;

get_currentuserinfo();

echo('Bejelentkezve: '.$current_user->display_name .' | Kijelentkezés');

}

else{ ?>

<a href="/wp-admin/wp-login.php?action=register">Regisztráció | <a href="/wp-admin/wp-login.php">Bejelentkezés

A divek nélkül tedd be a saját sablonodba.


Amit módosítani kellett ahhoz, hogy működjön az a ' ill "-k elhelyezése.


Érdemes következetesen használni: ahol HTML tagbe kell pld <a href= után ott "-t ahol pedig script sort írsz oda meg '-t tenni.


Ha jobban megnézed a bemásolt kód is így épül fel.. hogy amikor lefut és a függvények értéke odakerül akkor így néz majd ki.


Sok sikert!


Máskülönben a türelmetlenséghez:


Nyugi. Tudom rohanó világban élünk. A fórumozás viszont egy lassabb terep eredendően.


Felteszel egy kérdést aztán majd kapsz válszt... egyszer... szerencsére itt nagyon jó kis csapat jött össze így elég gyorsan kapunk választ a felmerülő kérdésekre általában.


Ha mégsem akkor érdemes várni.. Attól függetlenül, hogy vannak nem megválaszolt témák.


Ezekbe azért nincs válasz, mert nem tudja senki. Akik válaszolnak azok úgyi mindent végigböngésznek...


:)


Szóval a lényeg, hogy üdvözlet, tanulj okosodj és segíts másoknak azzal amit már tudsz, ha kérdeznek :).

hgrg wrote:

Nos tehát:


1. Ma reggel érettségiztem remélem nem bánod, hogy készülgettem kicsit az utolsó pillanatokban :)


2.


Ezt tudtam összerakni neke..
köszönöm hibátlan lett, bocsi a türelmetlenkedésért csak a php-t használtam fel css-be meg eligazítottam, nem gondoltam volna, hogy valaki segít de nagyon hálás vagy a megoldásért, bocs csak felhúztam magam, hogy nem tudom megcsinálni. Köszönöm még1x remélem még ha elakadok fordulhatok segítségért bár legközelebb türelmesebb leszek már mert látom lesz megoldás. ty hgrg ty wordpress fórum!

:slight_smile: Természetesen gyere, fórumozz te is!! :slight_smile: