Feltörték az oldalam!

Sziasztok!

Feltörték a ww.totalcommander oldalt. A legfrisebb verzió van telepítve. Valami ötlet, tanács, hogy hogyan előzhetem meg? A fórumot letiltottam, mert azt gyanítom, hogy köze van hozzá, de a logokból nem derült ki frown.gif

tudnad reszletezni?

mit törtek fel, honnet, mit csinaltak, milyen pluginek?lehet valami apacs (vagy ami kiszolgalo van alatt), php bug is, nem feltétlen a wp baja.


charlie wrote:

tudnad reszletezni?


mit törtek fel, honnet, mit csinaltak, milyen pluginek?

lehet valami apacs (vagy ami kiszolgalo van alatt), php bug is, nem feltétlen a wp baja.

Ami történt, hogy az oldal helyett egy nagy büszke felirat jelent meg, hogy feltörte az oldalt és ő nem egy team, hanem egyedül van. Első alkalommal összekócolta az adatbázist is, mert a WP visszaírása után sem működött, csak miután az adatbázis mentést is visszaírtuk. Ma más elég volt a WP-t visszarakni, most nem piszkálta az adatbázist.

Pluginek:


Akismet


cforms


Counterize II


Democracy


FAQ-Tastic


Guestbook Generator


iMP Download


iMP Links


Paged Comments


Role Manager


ShiftThis | Newsletter


Smart Link


WP-Ads


WP-Forum

apacs, php logokatis tudnal bemasolni? milyen ip-rol jott?


'charlie wrote:

apacs' date=' php logokatis tudnal bemasolni? milyen ip-rol jott?[/quote']


Nem én kezelem a szervert, de megpróbálom ezeket megszerezni.

hát milyen szolgaltato az, hogy nem fersz hozza ezekhez?én amikkel kapcsolatba vagyok, ott szépen hozzaferek minden logohz (apacs, php, error log, stb)vagy még az is lehet, hogy nem a te rendszered tortek meg, hanem a kiszolgalon leve valami mast, és azon keresztul garazdalkodtak a szerveren. ha szarul van bekonfigolva, vagy valami progiba van egy nagy luk és nem frissitettek siman megeshet.