Sziasztok!
Kérlek benneteket, hogy segítsetek, mert bár volt elég sok fajta oldalam, de így még sosem jártam 
Ma reggel arra ébredtem, hogy felmentem az oldalamra, és elsőre az volt a fura, hogy a recent comment-nél az én nevemben oda volt rakva utolsó kommentként egy síró emotikon. De mást még ekkor nem tapasztaltam. Aztán próbáltam belépni, nem sikerült. Majd megpróbáltam mobilon keresztül is a wordpress programmal, de már azzal sem sikerült, pedig tegnap este onnan még beküldtem egy hírt az oldalra.
Most itt ülök, és azt látom, mysql-ben, hogy az admin accountomnál már egy cn végződésű email cím van megadva, illetve az about részbe, ahova a síró ikon került, ha belemegyek egy nagy hacked kép látható. Adminként nem enged belépni, és új jelszót sem kapom meg e-mailben. Más sima felhasználóként be tudtam lépni, remélhetőleg a többi reg. tag címeibe nem nyúlt bele.
Kérdésem az, hogy hogyan tudnék valahogy adminként belépnem?
Kérlek titeket segítsetek!
Ismét én. Sikerült belépnem végül az adminban. A hacker beregisztárlta magát adminként, most töröltem.
Az about részt most teljesen töröltem, úgy tűnik másban nem tett kárt.
Légyszíves írjátok le nekem szájbarágósan, mit kellene tennem, hogy ilyen többet ne történhessen.

1: Ha bejutottál admin funkcióban, legelőször is változtasd meg a mail cimedet, ami a WP-hez va integrálva. Csinálj egy új mail cimet (ajánlom a gmailt) és olyan jelszót válassz oda, amit a kutya se találhat ki. És jegyezd meg.
2: Aztán változtasd meg az admin funkcióhoz csatolt mail cimet erre az ujra. Aztán generáltass a WP-vel magadnak egy új jelszót.
3: És ha van olyan nick, hogy admin, azt töröld. Vagy még jobb: ha van ilyen nicked, hogy fokozd le sima felhasználónak … hadd szórakozzon vele az idiótája …
4: Aztán a Beállitások - Interakció- Hozzászólás moderálása és a Hozzászólás feketelista használatán is érdemes elgondolkodni.
5: Mondj el néha egy Miatyánkot is. Mert ha valaki nagyon törni akar valamit (és még ért is hozzá), annak egy idő után sikerülhet …
6: változtasd gyakran mind a mailcimhez, mind a WP-hez tartozó jelszavaidat.
3a: ha nincs admin nick, akár csinálhatsz is egyet, minden jog nélkül… Akkor legalább senki nem tud admin nickkel regisztrálni …
érdemes a wp-admint mások számára elérhetetlenné tenni…
hgrg: azt hogy köll??
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeket! Tegnap sajnos egyáltalán nem tudtam foglalkozni a problémával, de most nekiesek.
Admin névvel nem regisztrált be, hanem a saját felhasználónevét rakta adminba, de azt meg töröltem, de ezt az admin létrehozást megcsinálom, nem rossz ötlet.
@Efrud: ezzel csak annyit érsz el h csak 1db ipről elérhető a wp-admin-od…
amire én gondoltam az ugyancsak htaccess rewrite és anyit h wp-admin helyett kisnyulacska-ra dobja be a wp-admint amúgy meg 403at küld vissza 
ill. ajánlott még egy askapache passwd védelem elé ha olyan a site 
Nem csak egyről. Beraksz több ip allow-ba akkor többnek látszik. Emlékszem régen amikor először használat wp-t, hát jó régen volt már, kipróbáltam ezt az askapache plugint. Jól elállítottam mindent.
Szóval mindenki csak figyelmesen.
Ma reggelre megint feltörte az oldalt, ugyanaz a személy
én nem tudom már, hogy mit csináljak, tényleg. Ráadásul most jobban belenyúlt mert akárhova megyek url-be az ő szemét szövege jön be, olyan mintha egy scripttel átirányítaná az oldalamat.
Az létezhet, hogy egy bizonyos pluginon keresztül fel tudja törni? Most weboldalon keresztül nem tudok még adminba se belépni…
Most msql-en keresztül megnéztem a regisztrációkat, és hát most nincs beregisztrálva. Múltkor beregisztrált…
Valamint utolsó regisztráció szeptember 20-án volt 20 óra valahány perckor
Végignyálaztam a mysql-t beleírt a wp comments,be a wp postba meg még egy pár helyre. Ahova beírkált azokat töröltem. Csak az a baj, hogy pl. konkrétan lecserélte a teljes index php-mat, és amilyen peches vagyok a mentésem pont azon a vinyón volt ami hétfőn elszállt, egyszerűen nem tudom mit csináljak
Most írtam a tárhelyszolgáltatónak, hogy mi a helyzet, vissza is írtak, hogy átadták a bajomat egy valami felsőbb csapatak akik jobban értenek hozzá :huh:
Szerintetek mennyi az esély rá, hogy nekik van lementésük?