Feltöltési hibaüzenet folyamatosan..

célkönyvtárnak milyen jogai vannak?

Sziasztok!Térjünk is a tárgyra! (WP 2.7 HU) Adott az admin panel, rámegyek a Média gombra, majd Új fájl. Kiválaszt, feltölt. Feltöltési könyvtárnak a wp-content/uploads van, az opcionálishoz is ez van irva: http://oldalam/wp-content/uploads.Igaz, ide bármit is írtam, akkor is a következő hibát irta ki minden feltöltött képre:Warning: realpath() [function.realpath]: Unable to access /nfs/x0401/z/zs/oldalam/wwwroot/wp-admin/wp-content/uploads in /nfs/x0401/z/zs/oldalam/wwwroot/wp-includes/functions.php on line 1767A képek megjelennek, de ezt a hibaüzenetet odabiggyeszti mindegyikhez, így elég érdekesen néz ki…u.i.: extrán vagyok…:SElőre is thx a helpet!:slight_smile:

Szegény Extra.hu… szét van hullva már nagyon! :frowning:


mano wrote:

célkönyvtárnak milyen jogai vannak?
777 van neki

Az opcionális részt hagyd üresen.

Kitöröltem az opcionális részből, de még így is dobálja :frowning:

szerk.: feltettem egy képet az opcionális törlése után…erre megjavult, aztán kitöröltem egy másik képet, és megint dobálja az üzit…szerk. 2: amikor rámegyek a kép alatt a szerksztésre, akkor pluszban egymás alá 17-szer beteszi a kis drága üzenetet :smiley: :o

Szerintem sürgősen készíts mentést, adatbázismentést, és keress egy normális szolgáltatót.

Ahogyan azt Patai Laci wrote:

Szegény Extra.hu... szét van hullva már nagyon! :(

Okés, gondoltam hogy ilyesmi lesz a megoldás…szóval köszi mindenkinek a segítséget :slight_smile:

Sziasztok!Nos nem tudom hogy velem van e gond vagy a wpvel, de ma egész nap ezen dolgoztam. Sehogy nem sikerül feltöltenem fájlokat. Mindig hibaüzenetet kapok, először arra gyanakodtam, hogy nincs 777 jog adva a könyvtárnak. Valbaj az volt a baj, úgy 12 órával ezelött is, és most is. Mindenféle ftp klienssel próbáltam módosítani a hozzáférést,de nem sikerült. A szolgáltatóm a hibás? (forpsi.hu)

Kérlek segítsetek! Ha már a szolgáltatóm nem segít, írtam nekik,de a válasz…ZoliMásik - duplázás miatt törölt - topicból az ottani szöveg ideszerkesztve (F.Gy.)Nagy gondom van! A tárhelyemen vannak bizonyos korlátozások, létre vannak hozva mappák pl “files” és csak ezeknek lehet jogosultságot adni 777-est. Nos eddig rendben. Több órán keresztül azon törtem a fajem hogy mi az oka hogy nem tudok feltölteni képeket. Rájöttem. A wp-content mappát áthelyeztem a filesba, és 777-es jogot adtam neki. A képfeltöltés sikerült, de úh témákat, bővítményeket nem tudok telepíteni, ugyanis annak más az elérési útja. Ilyen helyzetben mi a teendő?? Szerintem reménytelen. Megjegyezném, hogy a wp nagyon jó rendszer, csak a szolgáltatók a sz…ok! Már bocsánat a kifejezésért. Kérlek titteket ha tudtok segítsetek!!

Hali!Nekem is hibaüzenet gondom lenne de nem feltöltési, hanem megjelenési… Kb. tegnap óta nem megy a blogomhttp://dkncntrlt.extra.hu/blogEddig semmi baja nem volt. Úgy bolondult meg, hogy hozzá sem nyúltam. Se bejegyzés, semmi. Mi lehet a gond?

extra.hu…

Lassan a fórum kisokosába bele kéne írni, hogy az extra.hu-s problémák NEM a wp hibájából adódnak… :cool:

Töltsetek fel FTP kliensen keresztül, aztán a bejegyzésbe linkeljétek be az adott média fájlt. Így tuti nem lesz gond.Szerk.: úgy tudom az utóbbi pár napban folyamatos leállások vannak “karbantartás” címszó alatt.