Feltöltési hiba a kezdeteknél

Üdvözletem.Elolvastam elég sokmindent a fórumon, de olyat nem találtam mint az én hibám. :frowning:Van egy 5gigás tárhelyem az elitnet-nél, wordpress feltelepedett, minden szép és j.Amig nem akarok szerkeszteni. konkrétan bármilyen képet feltöltenék, oldalra, témába, vagy bármilyen fájlt, pl plugin, téma, a mellékellt képen prezentállt hibaüzenet fogad. Ez az első weboldalam, ( leszámitva egy 6 éves offline szerkesztésűt) és elakadtam… pedig kellenek a képek, hisz eleve képtárként használnám az oldalt.Előre is köszönet minden jó szóért.

Nézd meg FTP-n, létezik-e a wp-content könyvtárban az uploads könyvtár, illetve van-e rajta írási jog.Ha nincs, hozd létre.Jogoknak pedig nyugodtan állítsd be, hogy mindenki írhassa.

A mappa létezik, total commanderrel adtam neki jogot ( fájl- attributorok változtatása- 777 " mindent enged" ) De a tünet nem szünt meg…Ugyanazt irja ki… :S

jah, a kép mérete 2.2 mega…

Ugye az almappák jogáról sem feledkeztél meg? (Egyébként a 755 vagy 775 jognak bőven elégnek kellene lenni.)(A fájlfeltöltési korlát elég gyalázatos ezen a tárhelyen…)

Végigballagtam a wordpressen, nagyjábol minden mappára feltettem a 777-et. az eredmény ugyanaz. :S Valakinek tipp ? Lehet hogy a TC nem adja meg a jogot, csak ráirja ? Benne vagyok abban is, hogy megadom a lap adatait, ( majd változtatok jelszót ) ha kipofozza nekem ezt… :smiley:

Leszedtem filezilla-t is, azzal is megadtam a telljes tárhelynek a 777-et, hátha… de az eredmény ugyanaz sajna… lehet wordpress hiba? ujratelepités ? még nincs vesztenivaló az oldalon…

Nem valószínű. Esetleg 1% esély arra, hogy nem minden fájl ment fel rendesen.Inkább gyanús, hogy valami paranoid szerverbeállítás okozza.

Próba szerencse, írok a tárhelyeseknek, van-e valami korlátozás, vagy javaslatuk a dologra…Tanácstalan vagyok. :frowning:

NNNNNNAH !! Probléma megoldva :smiley:Irtam a tárhelyszolg-nak, 10 perc mulva válasz és jelezték, hogy hiányzott egy temp- mappa, azért nem boldogult a wordpress. Meg is csinálták, egyuttal javasolták hogy a jogokat vegyem vissza 755-re, mert igy sebezhető az oldal. Szóval most megy, és pöpec !! :slight_smile: Már csak egy kellemes témát kell keresnem, és jöhet a munka :smiley:Köszönöm mindenkinek a segitséget, hozzámszólást. :slight_smile: