Feltöltés hiba

Sziasztok,

Egy frissen telepített wp 3.4.2-es blogot telepítettem.A Mysitemyway Dejavu 2.0-s skinjével.És amikor megpróbálok egy Slideshow képet feltölteni.Ezt írja:Valakinek lenne ötlete hogy miért csinálja ezt?A választ előre is köszönöm.

Maga a szöveg a hu_HU.po / hu_HU.mo fájlból jön, a 6951. sor tájékáról:

Quote:

#: wp-content/plugins/akismet/admin.php:72


#: wp-includes/class-wp-customize-manager.php:82


#: wp-includes/script-loader.php:308


msgid "Cheatin’ uh?"


msgstr "Csalunk? Csalunk?"
Az eredeti fájlban (core) így szól a rá vonatkozó rész:

if ( !current_user_can('edit_posts') )

wp_die(__('Cheatin’ uh?'))Magyarul nagyjából azt jelenti, hogy a felhasználó nem tudja szerkeszteni a küldését, bejegyzését és megpróbál csatlakozni egy oldalhoz, ahova csak engedéllyel rendelkező felhasználók csatlakozhatnak.Általában a "hagyományos" gyógymodokat javasolják, és ezek be is szoktak jönni:1. Válts át a rendszer alapsablonára (Twenty Eleven). Ott is fennáll a hiba?2. FTP-n keresztül töltsd fel (írd felül a korábbit) a /wp-admin és a /wp-includes könyvtárakat, frissítsd a böngésződet (ürítsd ki a gyorsítótárát is), és úgy a TwentyEleven-t neki. :)3. Kapcsold ki az összes bővítményt (az Akismet kivételével), majd egyenként vissza, és figyelni, hogy melyik visszakapcsolásakor jelentkezik megint a hiba.4. Átmenetileg, FTP-n keresztül, kapcsold ki a /plugins könyvtárat (nevezd át pl. plugins_old-ra a könyvtárat), és nézd meg, hogy van-e gond még (néha, a kikapcsolt állapotú, de jelenlévő bővítmények is tudnak viccelődni...)5. Ne használj a feltöltendő fájlok nevében soha ékezetes karaktereket. (Bocsi, de ez nem mindenkinél alapvetés....)if ( !current_user_can('edit_posts') )


wp_die(__('Cheatin’ uh?'))


Magyarul nagyjából azt jelenti, hogy a felhasználó nem tudja szerkeszteni a küldését, bejegyzését és megpróbál csatlakozni egy oldalhoz, ahova csak engedéllyel rendelkező felhasználók csatlakozhatnak.

Általában a "hagyományos" gyógymodokat javasolják, és ezek be is szoktak jönni:

1. Válts át a rendszer alapsablonára (Twenty Eleven). Ott is fennáll a hiba?

2. FTP-n keresztül töltsd fel (írd felül a korábbit) a /wp-admin és a /wp-includes könyvtárakat, frissítsd a böngésződet (ürítsd ki a gyorsítótárát is), és úgy a TwentyEleven-t neki. :)

3. Kapcsold ki az összes bővítményt (az Akismet kivételével), majd egyenként vissza, és figyelni, hogy melyik visszakapcsolásakor jelentkezik megint a hiba.

4. Átmenetileg, FTP-n keresztül, kapcsold ki a /plugins könyvtárat (nevezd át pl. plugins_old-ra a könyvtárat), és nézd meg, hogy van-e gond még (néha, a kikapcsolt állapotú, de jelenlévő bővítmények is tudnak viccelődni...)

5. Ne használj a feltöltendő fájlok nevében soha ékezetes karaktereket. (Bocsi, de ez nem mindenkinél alapvetés....)