Felsorolás

Az a problémám hogy amikor egy felsoroslást akarok csinálni, de úgy hogy mindegyik elmhez van egy kis szövegrész a végeredmény az utolsó képen látható lesz, tehát mindkettő ugyan azzal a számmal (eggyel) kezdődik.

Utólag megróbáltam egy másik módszert (először felsorolás utánna enter) ez se vált be. Word-ből importálásnál is átírja… nem tudom miért :frowning:

[attachment=226:1.GIF]

[attachment=227:2.GIF]

[attachment=228:3.GIF]

És ezt a felsorolást hogyan hozod létre a szerkesztőben pontosan? Lehet valami ott nem jó. Word-ből nem ajánlatos másolgatni szerintem semmilyen formában ilyen vizuális szerkesztőbe. Gond is lehet belőle. Jó az tény, hogy van rá lehetőség de nekem ez a véleményem. :slight_smile: Az is lehetséges, hogy a CSS fájlban nincs ez rendesen megírva. Nézz rá az ol-re. Ha nem tudod mi az az old HTML tag akkor itt utána olvashatsz: http://www.w3schools.com/TAGS/tag_ol.asp

Ha nem megy valamiért vizuális szerkesztővel akkor próbáld meg HTML szerkesztő résszel. Ha azzal nem megy akkor vizuálissal. Igazság szerint működnie kell a dolognak, de az esetek többségében ez a CSS miatt van.

A felsorolás gombbal csináltam, a wordből importálásnál minden működött kivéve a számozás…

Most néztem meg a HTML forrást és sikerült megoldani :smiley:

az volt a helyzet hogy külön külön

közé rakta mindkettőt az enter után ezeket kellett törölni.

Code:

1. Proba

2. itt volt egy záró:
(tötltem)

Szöveg

itt volt egy nyitó:
    (töröltem)

1. Második Próba

2. Szöveg 2