Feliratok eltűntetése, magyarosítása

Az egyes bejegyzéseket különböző kategóriákba rendeztem.

Amikor rákattintok az egyik kategóriára, a bejegyzések kis dobozokban jelennek meg, de van benne 2 felirat, amiből az elsőt - Share - szeretném eltüntetni, a másodikat - Read to rest - pedig magyarosítani… :unsure:

Mi és hol kell beállítanom?

sablonszerkesztés

Bővebben lécci! :unsure:

Keresd meg a sablonodban azt a rész, ahol az angol szöveg van. :slight_smile: Ott töröld azt és írd át.

Ez megvan, ilyet már csináltam :blink: :stuck_out_tongue:

A gondom az, hogy hol keresem? Mert ha rámegyek a sablonra, jobb oldalt felkínál több lehetőséget. Pl.: bejegyzések, fejrész, hozzászólások stb.

Eddig mindet végignéztem, de egyben se találtam meg ezt.

Quote:

A gondom az, hogy hol keresem?

Mivel írtad,hogy kategóriában van ez a rész,így egy jó pár lehetőség fenn áll.Sablonfüggő,hogy melyikben találod meg.

Amik lehetségesek:

-archive.php

-category.php

-loop.php

-index.php

De esetleg ha elárulod melyik sablon ez akkor ránézek.

Bombax Theme

Na megnéztem,mit nem mondjak nem semmi a sablon.El kezdtem keresgélni a fájlokba és a hideg kirázott tőle.

Aztán feltelepítettem és megnéztem.A Read to rest szöveget a sablon beállításánal a Front Page menüpont alatt lehet megváltoztatni.A share felirat nekem nem jelenik meg sehol,azt a facobook share plugin okozza,szerintem állítsd be hogy a bejegyzés alján jelenjen meg és eltűnik.

Mi a probléma a sablonnal?

3 hét után találtam végre egy olyat, ami tudja azt, ami nekem kell :blink:

Quote:

Mi a probléma a sablonnal?

A sablonnal az ég világon semmi bajom,nincs!Én a fájlokra gondoltam,ahogy össze van rakva.

Sikerült beállítanom!

Köszi!

Amikor elkezdtem csinálni, csak arra volt szükségem, legyen egy fenti menü, ahova az oldalakat tudom berakni, illetve két oldalsáv, ahova szintén menüket tudok rakni, melyekbe kerülnek a bejegyzések.

Tudom, hogy több ezer sablon van, de hetekig kerestem, és tök örültem, mire találtam egy olyat, ami egy kicsit is hasonlít ahhoz, amit elképzeltem. :frowning: