Feliratkozós játék + Ismerősajánló + Hírlevél

Üdv!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy bármennyire is kerestem bármennyire is variáltam a Gravity-Forms-al nem sikerült megoldást találnom az alábbi feladatra:

Lényegében arról lenne szó, hogy az általános nyereményjátékokhoz hasonlóan aki kitöltene egy kérdőívet az bekerülne az adatbázisba. A kérdőív kitöltése közben vagy a végén pedig felkínálná a rendszer, hogy duplázd meg vagy triplázd meg az esélyeidet azzal, hogy ajánlod ismerőseidnek a játékot. Itt akár ki lehetne választani menüből, hogy 2X-ezd meg az esélyeidet add meg 2 ismerősöd email címét és/vagy 3X-ozd meg esélyedet add meg 4 ismerősöd email címét amire automatikusan kiküldené a rendszer az XY meghívott téged az alábbi nyereményjátékba amire itt-ott-amott tudsz regisztrálni…

A regisztrált felhasználókat pedig egy csoportba fogni és aki ténylegesen visszaigazolt és részvételét megerősítette annak a későbbiek folyamán hírlevelet szeretnénk küldeni.

Valami ilyesmire keresnék megoldást de nem találtam eddig még. Nem feltétel de jobban örülnék ha egy különálló fájlok helyett integrálni lehetne ezt a WordPress-be is. Van valakinek ötlete erre, hogy mi lenne a tökéletes megoldás?

Köszönöm!

írj plugint < tökéletes megoldáshoz…

Köszönöm szépen a nagyszerű tanácsot de szeretnék inkább a már adott lehetőségek mellett maradni… Valahogy én úgy gondolom, hogy ha van rézérpár de nincs optika akkor nem fogok nekiállni járdát törni és gödröt ásni, inkább előfizetek arra ami elérhető nem érdemes várni az optikai mikulásra aki egyszer talán beoptikázza a kiásott gödrömet.

ezt csak poénból írtam… mert “tökéletes” erre való plugin 1000% h nem lesz… igen 1000 nem 100…

Mondjuk gondoltam csak azért tettem fel a kérdést hátha valaki beleakadt már hasonlóba és valami trükkös megoldással 17 pluginből összerakott valamit… Ami a legközelebbi WordPress frissítésig tökéletesen is működik. Véleményem szerint a legegyszerűbb megoldás az lesz ha egy teljesen független pár php fájlból álló az oldalra lényegében hasonlító egyedi macerát hoznánk össze abból pedig kimenteni az email címeket és átültetni egy mezei WordPress hírlevélküldőbe. Talán ez tűnik a legegyszerűbbnek aztán majd eldől mennyire is az valójában. Sajnos a WordPress féle pluginekhez egyáltalán nem értek az összefüggésüket és a struktúrájukat elvi szinten ismerem de a gyakorlatban teljesen más a kép.