Felhasználónként egyéni letöltő oldal/könyvtár

Sziasztok, felmerült az igény egy olyan megoldásra, hogy minden regisztrált felhasználónak legyen egy saját letöltési könyvtára, ahonnann a neki szánt, személyre szabott cuccait töltögetheti le. Egymásét viszont ne lássák a kuncsaftok. Mindezt jó lenne frontend oldalról megoldani.

A gyakorlatban valahogy úgy képzelem el, hogy a kuncsaft megveszi a saját, személyre szabott rendszerét, kap egy felhasználónevet és jelszót, csinálnak neki egy foldert ftp-n, amibe feltöltik a neki szánt anyagot, ő meg szépen belép a weboldalon, és elé tárul az, amit ő (és csakis ő) letölthet.

Ftp? Beszélj a tárhelyszolgáltatóval, hogy mennyit lehet kiadni. És akkor nem látja egyik a másikét Ehhez nem kell wp

Egy ügyfelemnek csinálok weboldalt, részéről merült fel az igény. Nyilván nem akar azzal foglalkozni, hogy minden kuncsaft titkárnője telepítsen filezillát, hanem csak belép és látja.

Nakérem szeretettel. Természetesen van ilyen plugin (én már semmin nem csodálkozom, szerintem holdraszállós plugin is van, csak még nem találtam meg :smiley: )

WP Customer Area

Tökéletesen tudja, ami nekem (illetve az ügyfélnek) kell.